To co innego co bedzie lepiej kleic tez na mokrym? W necie pisali, ze na mokrym dobrze sie lepi, wlasnie dlatego pytam.
To co innego co bedzie lepiej kleic tez na mokrym? W necie pisali, ze na mokrym dobrze sie lepi, wlasnie dlatego pytam.
|
Powtarzam jeo słowa, mówił że na suchym.trzymaja mega ale na mokrym boi się szybciej jechać bo czuje jak mu auto ucieka z zakrętu...
Ja zadowolony byłem w sumie z vredestein sessanty które miałem w s3. Na mokrym trzymały super i na suchym też okk, nie zużywala zbyt mocno ta guma jak na uhp
dawids, Sessanty mam teraz i jestem zadowolony, ale szukam czegos nowego.
Nie wiem, to może contisportcontact 5 ?
Miałem takie kiedyś i pamiętam że.mialy miękka gumę, na mokrym super ale na suchym w upalne dni mi płynęłaale to już było w naprawdę ostrym wchodzeniu w zakręty
Moja turbinka właśnie jest modyfikowana przez perun turbo i jak wróci to z 210KM zrobi się jakieś 240KM, może nawet 250KM. Nm też pewnie poszybują w górę. Potrzebuję opon które będą miały bardzo dobrą przyczepność, szczególnie przy ruszaniu. Po za tym mam bardzo ciężką nogę. Jestem w stanie wydać nawet 1000zł na 2 szt byle by były rzeczywiście dobre. Rozmiar 225/18 r40.
Możliwe że wezmę Nankang NS-2R, ale puki co czekam na propozycję bo te wymienione są trochę słabe na mokrym.
Ostatnio edytowany przez dj-dave - 20-10-16 o 00:24
A3 8P 2.0 TDI BMN @210KM 446Nm
Nierównomierne zużycie, jak ktoś wspomniał na deszczu płyną, jak temperatura spadnie poniżej 10 stopni to też już tak dobrze nie trzymają, ale na sucho i latem są dobre. Ścierają się szybko, bo są produkowane w Azji, a tam klimat jest inny, a co za tym idzie mieszanka też inna. Z Yokoham to S.Drivy możesz brać spokojnie do normalnej jazdy
Dunlop i Bridgestone maja miękkie mieszanki na start i potem dobrze trzymajace, a teraz pytanie możesz wydać nawet 1000, a planujesz kupić Chiński lacz za 600 zyli i czego oczekujesz po nim, bo dupy to to ci nie urwie
Na tym Nankangu mój kumpel zaczynał jazdy po torze wyglądało to tak
Jak chcesz Chińskiego Semislika klejącego od razu i dobrego na wprost to Syron StreetRace, kosztuje połowę tych Nankangów, a można na tym nacodzień jeździć, z tym że 20 tysięcy to ty na nim nie przejeździsz w normalnym użytkowaniu i po zakręcie to ty na nim nie poszalejesz, bo ma miękkie boki
Ostatnio edytowany przez kylo1986 - 20-10-16 o 13:20
pomocnik (21-10-16)
Dzieki, w takim razie moze zdecyduje sie na te polecane przez Ciebie, choc absolutnie nie upieram sie na Yokohamy, wiec moze cos innego? W cenie do dwojki z przodu.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)