zapomnialem dodac w sumie : Wideorejestrator zamiast lusterka wstecznego ?
ma niewątpliwie jedna zalete ale co z reszta ? jak nagrywanie ?
zapomnialem dodac w sumie : Wideorejestrator zamiast lusterka wstecznego ?
ma niewątpliwie jedna zalete ale co z reszta ? jak nagrywanie ?
|
Michation caly czas uzywam tego DODa i jestem zadowolony. Ogarne sie i w weekend wrzuce probke mozliwosci, kamerka caly czas jest na szybie w duzym i ciagle zapominam zeby ja do domu zabrac
Teraz wyszedl nowszy model i ponoc ogarnia ISO 12000 ale to dobra okazja zeby kapke taniej kupic ta moja.
Nie mam fejsa ani androida!
Z tego co patrzyłem to koszt ok. 700zł
z jednej strony troche sporo jak za wideorejestrator i fakt ze ktos sie moze pokusic
z drugiej strony wiadomo jak oszczedzanie sie zazwyczaj konczy. kupujesz tanie, denerwujesz sie i wraz kupujesz drozsze
Chcialbym cos na tyle kompaktowego zeby w miare mozliwsoci zaslonic lusterkiem wstecznym gdyz nie uchwytów na szybie, no i obowiazkowo zasilanie tak zeby zaden kabel sie nie plątał.
E tam, G1WH za ~200zł z kartą pamięci i niewiele więcej trzeba. Naprawdę porządny sprzęt za śmieszne pieniądze.
Jak nie chcesz kabli to podciągasz zasilanie z lampki a jak nie chcesz się bawić to kabel da się schować - puszczasz go pod daszkiem przeciwslonecznym, pod uszczelka drzwi, przez schowek i podpinasz pod zapalniczkę.
- - - Aktualizacja postu - - -
A najlepiej pooglądać sobie kompilacje typu Polskie Drogi czy coś takiego - tam jest najlepsze porównanie kamerek bo w warunkach "bojowych"
ja mam kamerkę za 90 zł z Auchan Goclever DVR MINI HD, karta 32gb, mała, kompaktowa, czego chcieć więcej?
tutaj test:
stwierdziłem że nie ma sensu pakowania 1000 zł w kamerkę do auta. Szyby są drogie, i szkoda jeszcze kafla stracić przez typowego Sebę, który wracając od Dżejsiki z melanżu pokusi się o przywłaszczenie ..
OOOO
ADAMS
A rozglądał się ktoś za kamerką teraz w okolicach 150-200zł co warto wybrac ?
G1WH - najlepszy wybór do 200zł
W którym miejscu najlepiej zamontować kamerkę według was ,kupiłem sobie Novoteka GS8000L jakościowo jest ok
http://allegro.pl/kamera-samochodowa...ant=5962289705
OLIVIER08 (21-12-16)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)