Tru Tru
Opcji jest setki do wyboru
BTW
Ja w A3 miałem w schowku pod kierownicą wsunięte
Moje cb wchodziło tam idealnie
Wklepane z S4
Tru Tru
Opcji jest setki do wyboru
BTW
Ja w A3 miałem w schowku pod kierownicą wsunięte
Moje cb wchodziło tam idealnie
Wklepane z S4
OOOO
ADAMS
|
Przeszukałem cały Twój temat i nic nie znalazłem
- - - Aktualizacja postu - - -
Czaro mógł byś podrzucić jakąś fotkę :> ? jak to u Ciebie wygląda ?
A jak by wygiął z aluminium np taki uchwyt jak na zdjęciu obszył skórą żeby nie obtarła tego boczku co jest obok panelu klimy u tapicera wywiercił 2 otwory na montaż radia i założył ten uchwyt właśnie na środkowy tunel przy samym klimatroniku ?
![]()
Witam.
Mam pytanie-gdzie macie podłączone cb radio w A3 8P? W gnieździe zapalniczki jest napięcie przez cały czas (tak mi się przynajmniej wydaje), więc odpada gdyż musiałbym wyłączać za każdym razem cb przyciskiem. Chciałbym podłączyć zasilanie tak-aby radio włączało się po przekręceniu kluczyka.
podepnij pod pierwszy lepszy bezpiecznik, na ktorym jest odciecie napiecia pomwyciagnieciu kluczyka. woltomierz w reke i pare minut diagnozy. nawet mozna kupic specjalne adaptery by sie wpiac zamiast bezpiecznika - rozgalezia na dwa bezpieczniki, drugi z kabelkiem do podlaczenia np wlasnie cb.
wideomaciek (12-06-16)
Ja mam tak zamontowane radio przy swojej audi. Podpięte mam pod zasilanie stałe, żeby nie zajmować zapalniczki.
Pozdrawiam 😊
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka
Ostatnio edytowany przez Justynaa - 03-09-16 o 19:41
ma ktoś może jeszcze jakoś pomysł gdzie zamontować cb w a3 8p??
mam radio harryIII w a4 b5 miałem pod podłokietnikiem jednak tutaj sie nie mieści, znaczy mieści ale podłokietnik jest uniesiony i będzie mi niewygodnie
pod włącznikiem świateł gdzieś niezbyt mi podchodzi
jedyne co to w schowku i wyciągnąć głośnik zewnętrzny gdzieś lub pod siedzeniem kierowcy ale wtedy nic nie widze na wyświetlaczu
podrzuci ktoś jeszcze jakiś pomysł/zdjęcia??
Ja też montowałem koło podłokietnika ale ostatnio przerzuciłem się na Yanosika wieć CB jeździ w bagażniku
Taka kolej rzeczy... ja mam cb od 8lat. w tym roku raz wyjalem z bagaznika. yanosik wygrywa prostota.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)