bardzo dobry wybór, mam i jestem zadowolony![]()
bardzo dobry wybór, mam i jestem zadowolony![]()
|
Pany co polecacie za ok 1,5kilo ? Ekran min 5", głownie to rozmowy/smsy i przegladanie neta. Jest duzo tego na rynku ale w oko wpadł mi Honor 8, co myslicie o nim ? Jest jakas lepsza opcja w tej kasie ?
moja kobitka pracuje na p8 lite i nie płącze mi że coś muli itp. Więc ten model wyżej - p9 lite.
Niby ten nexus 8 ciut lepszy od p9 lite![]()
W tych pieniążkach to zastanów się nad LG G4. Telefon jest wręcz pancerny (przetestowane wielokrotnie nim. robiłem nim żabki na Kazimierza Wielkiego we Wrocku ;p) dodatkowo na plus zasługuje Aparat który pomimo ponad roku od premiery nadal robi świetne zdjęcia szczególnie w słabym oświetleniu, czytnik kart SD czy Wymienna Bateria.
Ogólnie polecam całą serie G. Posiadam te telefony od G3 poprzez G4 i G5, aktualnie czekam na G6![]()
Sprzedam | Felgi BBS Skręcane 18 cali | Kierownica 3 ramienna + Poduszka | Bixenony Nieskrętne | Zbiorniczek + Czujnik + Spryski pod Xenon
Za słaby ten lg
Mam teraz Xiaomi Redmi note 2 2gb ramu i 16gb pamieci, procek 8rdzeni, szukam czegoś lepszego od niego tzn, wiecej pamieci, lepszy wyswietlacz i jeszcze szybsze działanie (chodz ten działa juz b. dobrze), póki co to widzę ze powyżej 5" to chyba tylko ten Honor 8 robi robote
Bardzo cie przepraszam ale sam napisałeś "Ekran min 5", głownie to rozmowy/smsy i przegladanie neta"
Co jak co ale nie można powiedzieć że LG jest słabe... Nawet jak byś chciał pograć w GTA Vice City czy Real Racing 2 to nie masz co się bać zacięć, Dead Trigger też śmiga jak złe.
Sprzedam | Felgi BBS Skręcane 18 cali | Kierownica 3 ramienna + Poduszka | Bixenony Nieskrętne | Zbiorniczek + Czujnik + Spryski pod Xenon
Tak, zgadza się
W tej kasie to nawet LG G5 wejdzie ale pytanie czy będzie lepsze od Honora 8 ?
Moim zdaniem tak. Posiadałem G5 ale go utopiłem...
Fakt moduły to taki bajer marketingowy ale straszną robotę robi aparat szerokokątny. Na płynność nie można narzekać Snap 820 i 4GB RAM robią robotę. Dodatkowo slot na kartę SD czy Wymienna Bateria to same plusy. Ale co mogę stwierdzić to telefon jest delikatny i szybko go porysować/uszkodzić...
Przykładowa Fotka:
![]()
dawids (10-01-17)
Sprzedaję telefony od 6-ciu lat. Uważam, że nie ma sensu kupować telefonów typowych/topowych producentów, u których płaci się za znaczek. Ja teraz mam Xioami Mi 5s i jestem z niego bardzo zadowolony. Z ważniejszych parametrów to wyświetlacz 5,15", 3 GB ramu, 64 Gb pamięci, procesor 4 x 2,15, aparat 12 na podzespołach Sony, czytnik linii papilarnych i szybkie ładowanie (100% w godzinę). Na Androidzie 6 chodzi bardzo szybko i płynnie. Bateria 3200 i ładuję telefon co 3-4 dni, zależy jak długo na nim gram
Edit: Najważniejsze, za telefon dałem 1080 zł. Nowy, prosto od producenta.
To nie prędkość zabija, tylko gwałtowna jej utrata !
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)