9W0 L VTV W/o car phone preparation/installation a co oznacza ten kod?
9W0 L VTV W/o car phone preparation/installation a co oznacza ten kod?
|
w/o = without czyli brak instalacji pod telefon.
Panowie jak ogarnąć to aby wyświetliły się moje zapisane nazwy kontaktów gdy ktoś dzowni a nie ich numery tel?
Telefon: LG G5
Blue: ~335Q
Radio: Rnse ~193
Sprzedam | Felgi BBS Skręcane 18 cali | Kierownica 3 ramienna + Poduszka | Bixenony Nieskrętne | Zbiorniczek + Czujnik + Spryski pod Xenon
przekopiuj kontakty na pamięć telefonu u mnie to pomogło z karty sim kontaktów nie widział natomiast po zrobieniu ich kopi w pamięci telefonu wyświetlana jest nazwa kontaktu a nie sam numer
aa nie muszą one być w telefonie ustawione jako "widok kontaktów z karty sim" chodzi o sam fakt żeby tam były, u siebie mam widok książki w telefonie ustawiony na- wyświetlaj tylko kontakty z pamięci telefonu ale wszystkie kontakty które są skopiowane na sim są wyświetlane z nazwy a nie samego numeru spróbuj być może tobie też to zadziała
Ostatnio edytowany przez decu - 28-10-16 o 00:36
Witam mam problem z połączeniem sie przez Bluetooth z telefonu do RNS-a
telefon znajduje moje auto ale przy próbie wpisania kodu 0000 lub 1234 wyswietla ze błędny kod
RNS-A mam poliftowego z przyciskiem MEDIA zna ktoś prawidłowy kod by sie połączyć??
staszek26 (05-02-17)
Witam
Piszę tu bo po przeczytaniu różnych tematów ten wydał mi się najbardziej odpowiedni, jeśli moja przypadłość nie pasuje tutaj bardzo przepraszam.
Audi 2007r radio RNS-E + kierownica wielofunkcyjna
Mam problem z połączeniem BT i telefonem, mianowicie od jakiegoś czasu nie mogę się połączyć z BT auta (testowałem trzema różnymi telefonami) a podpinając się za pomocą programu VCDS i Próbą komunikacji z sterownikiem telefonu zamula się program i nie mogę wejść w sterownik a w pozostałe bez problem. Wszystko działało bardzo ładnie do momentu kiedy sprawdzałem świece żarowe nie wiem czy może mieć coś wspólnego jedno z drugim. możliwe żeby moduł telefonu padł??
Proszę o Pomoc
Z góry bardzo dziękuję
Sprawdź wtyczkę. Ja mam tak że jak jest zimno to Bluetooth mi się w ogóle nie włącza do czasu jak wpadnę w dziuręLatem problem n ie występuje lub występuje bardzo bardzo rzadko.
Sprzedam | Felgi BBS Skręcane 18 cali | Kierownica 3 ramienna + Poduszka | Bixenony Nieskrętne | Zbiorniczek + Czujnik + Spryski pod Xenon
Gazor (12-02-17)
Niestety nie pomogło. Dziękuję za podpowiedź, BT dalej nie wykrywa i dalej muli VCDS-a jak próbuje się połączyć z sterownikiem telefonu....
jest szansa, ze modul uwalony. pewnie go odlaczales i podlaczales ponownie?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)