Znaczy raz tylko go wyciągnąłem obejrzałem i spisałem numery. Czy da się jakoś sprawdzić czy działa moduł BT?
- - - Aktualizacja postu - - -
Mokry nie był ani skorodowany wiązka też niczego sobie
Znaczy raz tylko go wyciągnąłem obejrzałem i spisałem numery. Czy da się jakoś sprawdzić czy działa moduł BT?
Mokry nie był ani skorodowany wiązka też niczego sobie
|
Ja pytam czy odpiales wtyczki, czyli zasilanie w celu restartu. Moze byc uwalony, ale tez moze to byc kwesia przewodow. Najlatwiej spr jak bys podmienil modul. Ba, zdarzaly sie moduly z wada fabryczna.
U mnie jest tak, ze czesto dlugo sie lacze vcdsem, ale wsio dziala... tylko juz 3 mikrofony padly. Ale to nie ma nic do laczenia sie vcdsem i podlaczania telefonu.
Gazor (12-02-17)
Tak, odłączyłem akumulator i sprawdziłem bezpieczniki bez skutku. Przy próbie łączenia zostawiłem laptopa na 10 min i nie połączyło. Czy jakieś konkretne moduły miały wadę czy czysty przypadek? Mam moduł z końcówką K.
Dziękuje za zainteresowanie
........
8P0 862 335 L MY 2008 (North America)
8P0 862 335 K MY 2008 (Europe, sw 0340) -> may get replaced under warranty due to faulty firmware
8P0 862 335 Q MY 2008 (Europe, sw 0350)
8P0 862 335 R MY 2008 (North America)
8P0 862 335 N MY 2009 (Europe)
8P0 862 335 P MY 2009 (North America).........
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
No to własnie masz taki z wadliwym softem tak japisał ci MIro. Podmień na inny i będzie wszystko ci działało.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
Gazor (12-02-17)
Dziękuję za odpowiedź. Czy polecacie jakiś konkretny model? chodzi mi o literkę bo szczerze czytałem i polecali Q. Będzie więcej funkcji niż w moim? bo tego to już nie znalazłem.
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
Jeszcze tak zapytam, pisał MIro obok numeru z moim modułem że można wymienić w ramach gwarancji myślicie że jest szansa czy wcale się nie łudzić?
Gazor (12-02-17)
Bardzo dziękuję za POMOC. Jutro zadzwonię do ASO zobaczymy czy coś wymyślą. Oczywiście jak będę coś wiedział to opowiem co i jak
Witam
Dziś zadzwoniłem do ASO Kielc i Warszawy, nie ma żadnych akcji serwisowych dla mojego auta. Szkoda ale chociaż spróbowałem. Teraz tylko trzeba poszukać modułu BT i wymienić samemu. A w VW nie mogą przeprowadzać akcji dla AUDI.
Dziękuję za zainteresowanie i pomoc. Jak zdobędę moduł to podzielę się rezultatami.
Jeśli macie jeszcze jakieś pomysły co można podziałać to poproszę .
Pozdrawiam
Witam ja mam nastepujące pytanie zakupiłem auto audi s3 2007r radia nie było założylem rns-e w podłokietniku przystawka na telefon była jak wcisne przycisk tel na radiu pisze telefon niedostępny jak vcds chce wejść w kanał 77 telefon nie łaczy sie czy to znaczy ze nie mam modułu blutootha ?
włącz telefon i szukaj BT AUDI lub sprawdź czy jest fizycznie pod siedzeniem kierowcy(pod dywanem)
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)