Asterix na olimpiadzie !! Zajefajnie śmieszny
Ćwiczyć żółwika! W wodzie i na lądzie
Polecam
|
Lejdis:
film z dobra obsada - ladne aktorki
fajne teksty - mozna sie posmiac
ale najbardziej co mnie zaskoczyl to to ze:
po pewnych scenach, wszytkie dziewczyny sie smialy, a faceci siedizeli cicho w kinie!
Polecam do obejrzenia w wiekszym gronie!
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
Hot Rod - komedia.
Chlopak jest synem kaskadera, i z pomocą znajomych probuje wykonywać różne akcje..
Jednak nie wszystko jest tak jak on mysli..., a akcje ciezko mu wychodza.
Pare fajnych scen, ogolnie mozna sie pousmiechac.
Najlepsza ochrona lakieru folią PPF | Bezbarwna folia ochronna z 10 letnią gwarancją. Zapytaj o specjalną ofertę dla klubu A3 w CAROK.pl Kalisz. Folie ochronne to dużo lepsze zabezpieczenie lakieru niż ceramiczna ochrona lakieru
kurdeee ja na to leydis chce isc, a kazdy z kim mam isc non stop nie ma czasu grrrr
piszemu tutaj tylko i wyłącznie opis filmu - który widzieliśmy i możemy go polecić lub odradzić
Zróbmy tak:
Tytuł filmu - pogrubiony (zaznaczmy tytuł myszka i wciskamy Ctrl+B)
obok napisac gatunek np.: komedia, sensacja, horror... itd
Opis - ale taki zeby nie zdradzał wszystkiego.
Na koncu czy polecacie czy odradzacie - taka wasza osobista sugestia.
Mozna dac odcene w skali od 0-5.
trzymajmy sie tego to bedziemy mieli niezła encyklopedie zwiazana z filmami.![]()
Ladies, komedia polska
Testosteron w żeńskim wydaniu. Śmiechu co nie miara. Ogólnie udany film, który warto obejrzeć kilka razy. Ciekawe hasełka
http://youtube.com/watch?v=vkPXGTjJQ6I&feature=related
Polecam!
ocena (0-5): 10
Ledies tak jak Coolfon napisał) hehe.. super film naprawde też go polecam..
przykładowy tekst: "wyłochocze Ci żubra.." hehe
![]()
John Rambo - akcja
chyba nie trzeba opisywac, rzeznia w dzungli, najbardziej krwawa ze wszystkich czesci
Polecam, ocena 5
http://www.joeydevilla.com/2008/01/25/rambo-stats/
Ostatnio edytowany przez Lookash - 10-02-08 o 11:13
nowe opony 1500 zł, pełny bak 200 zł, wrazenia z jazdy A3- bezcenne
Królestwo - dramat/sensacyjny
Historia opowiada misję amerykańskiej agencji rządowej na Bliskim Wschodzie. W przeprowadzonym na osiedlu mieszkaniowym Gulf Oasis Western w Riyadh w Arabii Saudyjskiej jednym z najbardziej przerażających ataków wymierzonych przeciwko przybyszom z Zachodu, zamachowcy - samobójcy zamordowali ponad 100 i ranili około 200 pracowników kompanii naftowej i członków ich rodzin. W czasie, gdy biurokraci prowadzili do niczego nie prowadzące rozmowy, agent specjalny Ronald Fleury /JAMIE FOXX/ i jego zespół - ekspert ds. materiałów wybuchowych Grant Sykes /CHRIS COOPER/, zajmująca się gromadzeniem dowodów i medycyną sądową Janet Mayes /JENNIFER GARNER/ oraz analityk wywiadu Adam Leavitt /JAMES BATEMAN/ - udali się na tajną pięciodniową wyprawę do Arabii Saudyjskiej, aby odnaleźć sterującego zamachami bombowymi szaleńca i powstrzymać go przed kolejnym atakiem.
Polecam - bardzo dobry film - 5
Zapraszam na www.showcars.pl
28 dni pozniej - chyba słaby horror
cos w stylu "Jestem Legenda"
wirus furii ktory sie przedostal na ludzi przemienia mieszkanców Londynu w "zombie" i ci gonią tych co sie nie zarazili, a ci zdrowi uciekaja...
bez rewelacji
28 tygodni pozniej -
kontynuacja filmu 28dni pozniej
wiecej akcji, wiecej sensacji, strzelaniny, ta sama historia
ludzie wprowadzaja sie do miasta bo mysleli ze juz jest wszystko OK
a tu nagle....
ogolna ocena słabe 3/5
"Miasto gniewu"
To chyba stary film wczoraj ogladałem jak dla mnie rewelka !!!
MOD: pogrubiamy tytuł filmu, piszemy jaki to gatunek, i dajemy krótki opis...
Ostatnio edytowany przez PITERd - 16-02-08 o 00:38
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)