W Gdańsku płaciłem 600 z jego kluczykiem . Samo kodowanie to 15 minut roboty na miejscu. Dużo firm się oferuje a jak mówisz 8P po 2004 to nie są w stanie .wszystko zależy jakie immo.
W Gdańsku płaciłem 600 z jego kluczykiem . Samo kodowanie to 15 minut roboty na miejscu. Dużo firm się oferuje a jak mówisz 8P po 2004 to nie są w stanie .wszystko zależy jakie immo.
|
Chcialbym kupic obudowe do 8p z 2004 ale zalezy mi na nowej bo mam zdarta swoja. Najlepiej jakbym przelozyl do niej bebechy immo grot i te plytke pilota ze starego. Jest taka mozliwosc ? Bo jak kupilem dwie obudpwy na allegro po 25 zl to guziki sie blokuja nic nie dziala. Ktos cos poradzi ?
Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka
kup na aliexpress obudowy z grotem są za grosze i pasuje tylko środek przełożyć grot dorobić lub przełożyć swój stary
Przechol (04-08-16)
Własnie dzwoniłem do aso bo chciałbym mieć dodatkowy scyzoryk. Do mojego (2007r) koszty są następujące:
kluczyk 720zł
kodowanie 180zł dodatkowo.
Ktoś tu pisał gdzieś na forum, że załatwiał w skodzie za 450zł. Wg mojego znajomego z inter welmu nie ma nawet opcji w skodzie zamówić surówkę kluczyka z audi. Tyle się dowiedziałem.
Dorabiacz w moim mieście chce za kluczyk z kodowaniem 350zł. Dopytuję go własnie jaki to będzie kluczyk czy zwykły czy z pilotem. Koszt wydobycia PINu 60zł tylko tak się zastanawiam na co mi PIN jak podobno w moim roczniku nie zakoduję immo sam bo jest pod VIN.
Ja właśnie jestem po przesiadce obudowy i rozkodował mi się centralny zamek. Immo działa bez zarzutu, pilot ni huhu. Walczę jak narazie sam i jak narazie z kiepskim skutkiem.
Może ma ktoś sprawdzony sposób na zakodowanie pilota centralnego zamka?
tapnięte z S7 edge
a jak kodujesz ? przy pomocy vaga?
Też 😉 w sumie to kombinuje już na różne sposoby i nie mogę sobie poradzić.
Masz jakąś konkretną instrukcję?
tapnięte z S7 edge
Dzięki Klama, ale powyższy sposób nie działa... ehhhh
tapnięte z S7 edge
W zeszłym roku mój kolega dorabiał cały kluczyk do A3 z 2006 w ASO we Wrocławiu i zapłacił około 1000 zł razem z kodowaniem.
Piszę, że cały kluczyk, bo dla ASO sam scyzoryk kluczyka z Imo to około 350 zł z kodowaniem, a elektronika z radiem to osobny produkt i kosztuje około 600 zł z kodowaniem.
Z tego co pamiętam, to zamawiał kluczyk po podaniu VIN i po jakichś dwóch tygodniach pojechał na kodowanie.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)