wycinasz w przyciskach od spodu miejsca, by pracowaly swobodnie. przeniesc trzeba tylko 1 diode, ale zadna z zaznaczonych.
wycinasz w przyciskach od spodu miejsca, by pracowaly swobodnie. przeniesc trzeba tylko 1 diode, ale zadna z zaznaczonych.
|
osobiście diodę drugą od dołu zdjęcia przelutowałem tak że siedzi na końcach lutu , nie musiałem wtedy wycinać aż tak dużo w obudowie
http://i666.photobucket.com/albums/v...pswpaikcw1.jpg
Ostatnio edytowany przez mycher88 - 30-03-16 o 21:42
Dzięki za instrukcje, będę działał
- - - Aktualizacja postu - - -
Tak jak w opisie przełożyłem wyświetlacz z poliftowego panelu bo stary jest za gruby jednak po złożeniu w całość mam krzaki, widziałem że są inne styki ale jak w opisie tak było to myślałem ze zabangla.
Jedyny pomysł mam żeby włożyć wyświetlacz z przedlifta, podciąć tą gumę co idzie do styków, podpiłować biały plastik u góry i u dołu (ta guma jest szersza niż miejsce między dwiema wypustkami w polifcie). Takie coś zabangla? Mam uszkodzony wyświetlacz w starym więc i tak musiałbym skądś inny wykminić :/
Miał ktoś kiedyś problem z słabo odbijającym przyciskiem po przeróbce na polifta do przedlifta ;> ?
skoro słabo odbija to źle jest docięty panel
Planuję wymienić climatronic 1din na 2din.
Obecnie mam z grzanymi fotelami i ten z "ECON".
http://allegro.pl/audi-a3-panel-klim...229765178.html
czy ten będzie działał p&p? niby przedlift bo .07 ale ma przycisk AC.
Myślę , że to dobry temat żeby nie śmiecić... Czy ktoś zakładał panel klimy do A3 przedlifta z Q3? Działa to p&p czy trzeba robić przeszczep?
Ostatnio edytowany przez michal_88 - 12-12-16 o 01:37
Witam!
Ja mam pytanie czy same pokrętła te srebrne z klimy od roczników 2008> pasują do starszej audi 8P np z 2005r.? Z góry dziękuję za odpowiedź!
tak pasują i można je podmienić
jest kilka osób na forum które to robiły
![]()
hehdzięki za odpowiedź. W takim razie po co ludzie na siłę zamieniają cały panel jak coś tam nie halo? Same pokrętła dają radę
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)