zapoda ktoś foto i jakieś drobne sugestie co do gwintu AP
zapoda ktoś foto i jakieś drobne sugestie co do gwintu AP
|
Koledzy szybkie pytanko , od gory na sprezyne od gwintu wklada sie tylko lozysko i poduszke i skreca ? nic wiecej ?
2.0 TDI by SiWy
Jak wejdziesz w galerie felg na forum masz tam moje foto auta wlasnie na tym gwincie. Mega spasów nie zrobisz ale jest wystarczająco jak dla mnie i wiadomo bardzo wygodnie.
Chodzi ci o przednie zawieszenie? Jeśli tak to tak masz racje, tylko. Jeśli robisz wymiane sam polecam zwrócic uwage na mocowanie poduszki amora w gniezdzie ponieważ musi być odpowiednio zamontowana inaczej bedziesz miał problemy z prowadzeniem auta takie jakie ja mam teraz czyli sciaganie w zakretech (tak sądze ze to przez to). A poza tym to nie powinno sie nic stac![]()
Moja A3 8Y LIMO https://www.a3-club.net/forum/showth..._-nowy-nabytek
A tam mozna coś źle zamocować? Jak trzy śruby wkręcone to musi być prosto.
O widzisz nawet nie zwróciłem na to uwagi a w sobotę montowałem gwint. Trzeba to sprawdzić bo sciąga znacznie auto w prawo...
Panowie szukam gwintu do a3 i zastanawiam się nad używanym KW V1 z przebiegiem 6 tys. km bez gwarancji a nowym AP różnica w pln to ok. 800 zł co byście wybrali ? Bardziej skłaniam się ku ap bo co nowe to nowe i na dodatek z gwarancją a KW faktyczny stan wyjdzie dopiero po założeniu .
Widze ze pytasz o moj gwint
Absolutnie nie namawiam do zakupu ale..
Moim zdaniem roznica miedzy kw a ap jest dosyc spora.
Mialem przyjemnosc jezdzic na kw i na ap i zawsze wybralbym kw
Nie jestem jedyny co tak uwaza ale poczekaj na opinie innych![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)