Jak dołozysz czujnik deszczu i światła to na tym bordzie zadziała ci CLH
Jak dołozysz czujnik deszczu i światła to na tym bordzie zadziała ci CLH
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
|
Dzięki za odpowiedźNa dzień dzisiejszy nie mam wolnych funduszy żeby zainwestować w samochód, dlatego chciałbym się dowiedzieć, czy bez dokładania czujników, zadziała u mnie coming home i jak to zrobić by zadziałał
Pozdrawiam
Rozumiem że nikt nie ma u siebie w poliftowej A3 w wersji Attraction z DRL, nie ma zakodowanego coming home?
Witam posiadam bortneza z końcówka F 2009 rok. Uruchomiłem C/L home VCD-sem wszystko OK ale mam Bi-xenona postanowiłem wrócić do poprzedniego stanu . coming home nie działa już ale leaving home ciągle swieci przy otwieraniu auta. Zrobiłem zrzuty ekranu ale są do poprawki jutro jeszcze raz zrobie .
Link do tych co mam teraz
http://www.fotosik.pl/u/rpiechota/album/2393281
- - - Aktualizacja postu - - -
Ma ktoś może kodowanie do centralnej elektryki sterownik 30 baitowy A3 8P 2009 bixenon z led. Nie mogę wyłączyć leaving home.
Ostatnio edytowany przez rpiechota - 16-12-16 o 19:21
Panowie w którym kanale ustawia się czas świecenia C/L home?
Dobra już wiem
adaptacje w central electric i 1 jest coming , 2 od home i wpisujemy wartości.
Ostatnio edytowany przez michal_88 - 24-12-16 o 14:27
Witam, wiem ze odkopuje wątek ale znalazł już ktoś opcje zeby tak zrobic ch/lh w polifcie ? Pozdrawiam
Jak masz czujnik deszczu i światła to clh ci zatrybi bez problemu (sprawa tak się ma do aut ze zespolonym bordem). Jeśli natomiast masz wersję tzw. przejściową to CLH działa i bez czujnika.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
Moje auto to 2008 (05-0bord 30 bez czujnika zmierzchu/deszczu.
Uaktywniłem sobie tą opcje ale mogę zmienić aby świeciły mi się Halogeny zamiast Lamp?
Sprzedam | Felgi BBS Skręcane 18 cali | Kierownica 3 ramienna + Poduszka | Bixenony Nieskrętne | Zbiorniczek + Czujnik + Spryski pod Xenon
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)