Działa, wystarczyło baterie wymienić
EDIT:
Tylko zastanawia mnie dlaczego dalej jest taka sytuacja przy otwieraniu auta poprzez przekręcenie kluczyka w drzwiach![]()
Działa, wystarczyło baterie wymienić
EDIT:
Tylko zastanawia mnie dlaczego dalej jest taka sytuacja przy otwieraniu auta poprzez przekręcenie kluczyka w drzwiach![]()
Ostatnio edytowany przez Tomzee - 25-03-17 o 16:52
|
Tomzee przeczytaj co napisał od a do zjest w kodowaniu opcja podwójnego otwierania drzwi. Takie jakby antykradziejstwo z drzwi pasażera
![]()
Witam. Mam pompkę o oznaczeniu 8L0 862 257 E . Czy do niej da się zakodować jakiegoś pilota ? Wg opisu z 1 strony wynika że obsługuje ona pilota. A jeśli tak to jakiego? A jeśli nie, to proszę podpowiedzieć co mam kupić żeby zamykać auto pilotem. Tzn proszę o symbol pompki i pilotów, które mogę wsadzić w zamian. No i jak wygląda procedura kodowania pilota do pompki. Dzięki za pomoc
Faktycznie nie obsluguje, poprawcie to na poczatku.
A3 8L - 1,8T AGU+DET3+K03S+FMIC (230ps/320Nm) + A3 8L - 1,8T AUM (angol/dawca)
Nie obłusguje, pierwsza strona jest odrobinę źle napisana. Te które mają mhz obsługują, a jak chcesz mieć pewność to zajrzyj tutaj na stronę:
http://digakom.com/katalog.php?TYP_SORT=A&KAT_SORT=A3
A procedura kodowania jest w tym temacie, ale trzeba poszukać..central locking pump with control unit
version without alarm system and without RF remote control
W takim razie który model mogę zamontować jako zamienny ? Gdzieś czytałem że pompka z końcówką g będzie pasowac
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Z kodowaniem kluczykow jest ciekawie, u mnie bylo cos zablokowane i nie przyjmowalo nowego kluczyka, chociaz w vcds widac bylo ze reaguje na przyciski. Dopiero przelozenie pompki do drugiego A3 pozwolilo dokodowac piloty bez problemu.
A3 8L - 1,8T AGU+DET3+K03S+FMIC (230ps/320Nm) + A3 8L - 1,8T AUM (angol/dawca)
Możesz włożyć każda pompkę. Najlepiej poszukaj takiej, która jest w komplecie ze scyzorykiem z podobnego rocznika (immo w scyzoryku). Do tego od razu bierz antenę od sprzedawcy żebyś problemów z zasięgiem nie miał![]()
Rozumiem ze jeśli dorwę pompkę ze scyzorem to przekładam 1 do 1 i powinno chulac ?
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)