Nie zauważyłem, dzięki
Zastanawia mnie po co na allegro ludzie piszą czy to zderzak od przedlifta czy polifta skoro są identyczne, jest jakieś wytłumaczenie?
Nie zauważyłem, dzięki
Zastanawia mnie po co na allegro ludzie piszą czy to zderzak od przedlifta czy polifta skoro są identyczne, jest jakieś wytłumaczenie?
|
Witam wszystkich.Mam takie pytanko.Moje autko miało bum przodem i czeka mnie wymiana zderzaka,i tu mam małe schody.Otóż,pas przedni mam poliftowy,lampy poliftowe,błotniki przedlift i zderzak stary też był przedliftowy( dodam fotki)![]()
![]()
.I teraz jaki kupić zderzak,polift czy przedlift bo nie wiem jak jest z zamocowaniem zderzaka poliftowego czy będzie pasował do tych błotników no i ślizgi zderzaka też chyba się różnią,doradzcie co kupić jakie ślizgi do jakiego zderzaka i co będzie najlepiej pasowało.Link do fotek (https://zapodaj.net/56497893beb57.jpg.html) (https://zapodaj.net/972feb99e7f6e.jpg.html)
kup po liftowy zderzak i nic poza tym(ślizgi itd.)/wszystko pasuje P&P
jedynie co to jak kupisz cały z halogenami w dokładce to czeka Cię podłączenie halo i wymiana włącznika(chyba że już masz z opcją halo z przodu)
anca011 (19-10-16)
Czyli polift śmiało kupić i wszystko będzie pasowało?Bo myślałam że skoro mam błotniki przedliftowe to będzie jakiś problem ale skoro nie ma to super i dzięki za info
To moze zacznij od razu szukac spryskow, wiazki do nich i zbiorniczka na plyn z pompka do spryskow lamp. Jak robic polift to na calego![]()
Nie mam fejsa ani androida!
Witam Czy ktoś zna numer zderzaka przedniego do przedlifta z 1999r ? i chciałem zapytać czy maska jest taka sama w przed i polifcie Czy jest różnica Musze wymienić maskę i zderzak
Ostatnio edytowany przez hudy 58 - 12-05-17 o 20:45 Powód: rozszeżenie
Maska taka sama, skorupa zderzaka tez.
hudy 58 (12-05-17)
Dziękuje ! Już się załamałem w tych liftach i poliftach a mam autko od dwóch miesięcy Było robione a te elementy bez numerów Zamienniki
Witam pisze poniewaz nie doczytalem sie konkretnej odpowiedzi. Czy slizgi zderzaka przedniego poliftowe beda pasowac do przedlifta?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)