Dopiero to weszło to srednio z opiniami bedzie...
Tak jak patrze na np. Nokie 6 2017 to kupe kasy (ponad 1200) a bebechy takie sobie, zeby nie powiedzieć słabe..
Ja wziałem Honora 8 i póki co jestem zadowolony z zakupu![]()
Dopiero to weszło to srednio z opiniami bedzie...
Tak jak patrze na np. Nokie 6 2017 to kupe kasy (ponad 1200) a bebechy takie sobie, zeby nie powiedzieć słabe..
Ja wziałem Honora 8 i póki co jestem zadowolony z zakupu![]()
Ostatnio edytowany przez dawids - 05-06-17 o 20:08
|
Tak jest![]()
A ja od października testuję Xiaomi MI5s i złego słowa nie mogę powiedzieć. Topowe parametry za normalne pieniądze
To nie prędkość zabija, tylko gwałtowna jej utrata !
Ja Honora wyrwałem za 1.2tys, Mi5s tez ok 1200 ale nie moge narzekac na Xiaomi bo sam do tej pory takowe miałem (Redmi Note 2 prime) i byłem mega zadowolonyjedynie aparaty mają takie sobie ale nie ma tragedii
![]()
Siema użytkuje ktoś może huawei mate 9 pro? Zastanawiam się czy warto go kupić? A może polecicie coś innego o podobnych parametrach? Samsung odpada. 😝
Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Ziomki z roboty z działu Telekom zachwycają się tym Mate 9 Pro. Dla mnie doopy nie urywa ani pod względem wyglądu ani parametrów.
czemu samsung odpada? jakieś racjonalne wytłumaczenie?
OOOO
ADAMS
pomijając fakt że wszystkie smartfony to teraz jeden chooj z wyglądu, to z nakładką się muszę zgodzić, jest tragiczna. ale wszystkie pozostałe marki mają jeszcze gorsze nakładki![]()
OOOO
ADAMS
Obecnie mam P9 na EMUI i jak narazie mi pasuje. Może dlatego też myślę o 9 pro. A jak się ma LG G6?
Wysłane z mojego Huawei P9
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)