panowie mam pytanko. czy poza dokladka i grillem zderzak polift sie rozni czyms od przedlifta? czy mozna kupic skorupe przedlift i zalozyc poliftowa dokladke i grill i wyjdzie na to samo co kupic polift?
panowie mam pytanko. czy poza dokladka i grillem zderzak polift sie rozni czyms od przedlifta? czy mozna kupic skorupe przedlift i zalozyc poliftowa dokladke i grill i wyjdzie na to samo co kupic polift?
|
Nad tym samym się zastanawiam. Czy są jakieś różnice pomiędzy skorupą z przedlifta a polifta?
Skorupa zderzaka jest taka sama.
Panowie mam problem ze spasowaniem przedniego zderzaka, założyłem dokładkę z polifta (wcześniej była jakaś "tuningowa") i po założeniu zderzaka dopiera się do takich małych plastików z gumą przy chłodnicy. Wie ktoś z jakiego powodu dokładka haczy o te plastiki ? Dodam że po zdemontowaniu tych plastików nie jest źle ale nie mogę spasować go z lewą lampą jest jakby za nisko.
krysio992 (08-06-17)
jak benzyna to wyciąć, jak diesel to zostawić.
Witam. Mam jeszcze taki problem z przednim zderzakiem (był taki już od kupna rzekomo ktoś delikatnie najechał) więc kupiłem nowy zderzak jednak nadal prawa strona nie dochodzi idealnie, znaczy na siłę dochodzi ale potem wraca do tej pozycji, ma ktoś jakiś pomysł czego to może być wina? Dodam że to prawe światło też nie jest idealnie (kiepsko spiłowany błotnik zrobię to w najbliższym czasie) ale to chyba nie ma znaczenia w ułożeniu zderzaka
Tu dla porównania druga strona i cały przód
![]()
zapewne ślizg zderzaka do wymiany bo jest wyrobiony
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)