Pokazane rezultaty 1 do 10 z 967

Temat: Pompki centralnego zamka. update

Hybrid View

Data dołączenia
    Apr 2017
    Miasto
    dolny śląsk
    Auto
    audi
    Model
    A3 8L 5d
    Silnik
    1.9TDI ALH
    Podziękował
    raz

Domyślny

Cytuj Oryginalnie napisane przez mielcu3 Pokaż post
    A jak te pompkę zakodować ?

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
    post nr 9 da odpowiedź

Data dołączenia
    Feb 2017
    Miasto
    Bytom
    Auto
    AUDI
    Model
    A3 8L 3d
    Silnik
    1.8 AGN

Domyślny

witam ponownie. mam problem z dodaniem nowej pomki w vagu do samochodu. opisze pokrótce sytuację: obecnie jest zamontowana pomka: 8l0 862 257e. Ale niestety uszkodził się jeden krociec. Więc kupiłem pomkę: 8d0 862 257e. Wiem że to polift, a auto przedlift. Jednakże jest kłopot taki: w samochodzie działa otwieranie i zamykanie z przycisku na drzwiach. Jednak jak zamknę kluczykiem od strony kierowcy a następnie próbuję kluczykiem otworzyć, to otwierają się tylko drzwi kierowcy. Dodam tylko że fabrycznie nie mam pilota przy samochodzie. Na razie chciałbym doprowadzić do sytuacji, że zamknę i otworzę całe auto z kluczyka. Do pomki 8d0 mam kluczyk z pilotem, ale na razie nie bawiłem się w jego kodowanie, bo i tak nie mogę otworzyć samochodu z kluczyka. Więc kodowanie pilota to będzie nast. etap.
    Co zrobić ? W vagu nie wiem jakie kody wpisać żeby samochód "łyknął" pomkę 8d0.

- - - Aktualizacja postu - - -

Cytuj Oryginalnie napisane przez pawel332 Pokaż post
    post nr 9 da odpowiedź
    Próbowałem wszystkie kody z tego posta, i żaden nie doprowadził do sytuacji że otwieram i zamykam auto z kluczyka.

Pomka którą kupiłem ma obecnie takie kodowanie:
    *samochody z centralnym zamkiem, oryginalnym alarmem AUDI i pilotem radiowym wartość 15179

Aha. I zadam głupie pytanie:
    W którym polu wpisuję wartości kodów: czy tam gdzie jest kod pompki ( 15179 ), czy w polu poniżej ( WSD ) ?
    Oryginalna pompka ma kod 00000, czy tę nową (15179) też muszę zmienić jej kod ?
    Ostatnio edytowany przez mielcu3 - 17-02-18 o 17:00

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Zasady postowania