Jeździł ktoś na oponach Ovation? Na oponeo mają bardzo dobre opinie
Jeździł ktoś na oponach Ovation? Na oponeo mają bardzo dobre opinie
To nie prędkość zabija, tylko gwałtowna jej utrata !
|
panowie jakie macie zdanie o barum bravuris hm3? 225/45
Panowie ,nie wiem czy to odpowiedni dział czy nie ,ale zaryzykuje napisać ,czy jeżdził ktoś z was bądz słyszał coś na ich temat o oponkach SUNNY 225/45R17 model SN3970 ?Czy warto wchodzic w sprawę ?
A może ktoś chce Nokiany Z-line z tego roku? 225/45/17![]()
Szukam 225/40/18. Priorytet to sztywna scianka boczna (sidewall), gdyż auto jest sztywne i jakiekolwiek miekkie powodują "pływanie". Wiem że Bridgestone Potenza i Michelin Pilot Sport należą do tych które mają sztywne boki. Chciałbym zapytać czy ktoś wie co jeszcze można brać pod uwagę przy takim kryterium ? Oczywiście oprócz tego zależy mi na jak najlepszym trzymaniu gumy (może być po rozgrzaniu) i nie chciałbym żeby "płynęła" w upalne dni, czyli gumy typu Continental czy Uniroyal całkowicie odpadają...
Ostatnio edytowany przez dawids - 18-01-18 o 10:02
Możesz jeszcze szukać XL - Extra Load która jest wzmacniana, są mega sztywne w zakrętach. Na wulkanizacji kiedy mi je zakładali jedna nie chciała się ułożyć przez te wzmocnienia i nagle jak jeb** to juz wiedziałem ze się ułożyła i wyprostowała.
Z tym XL to nie koniecznie....
XL nie odnosi się tylko tylko do boku opony
Już mam wstępnie typy
Bridgestone Potenza re050a lub s001
Michelin pilot sport
Pirelli P zero (zwykle, nie Nero GT)
ja mam u siebie nówki dunlop sport bluresponse, nie narzekam na trzymanie boczne
Audi A3 1.9 TDI 1999r.
VW PASSAT B6 2.0 TDi BKP 140KM (170KM) 4Motion Estate
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)