witam, podepnę się pod temat. posiadam audi a3 8p 2003 r, radio concert 2 i moje pytanie brzmi, dlatego na Fisie nie wyswietla mi informacji o radiu u góry? dodam że mam manetkę i mogę przewijać spalanie, odległość itd.
witam, podepnę się pod temat. posiadam audi a3 8p 2003 r, radio concert 2 i moje pytanie brzmi, dlatego na Fisie nie wyswietla mi informacji o radiu u góry? dodam że mam manetkę i mogę przewijać spalanie, odległość itd.
|
Mam pytanie czy w a3 8PA jest opcja aby FIS wyświetlał spalanie na postoju? w swoim passacie B5fl gdy auto się zatrzymało widziałem, że spalanie wynosiło np 0,5l/1h. W audi niestety widze jedynie spalanie podczas jazdy, natomiast gdy auto stanie to jako spalanie wyswietla się wartośc którą FIS wyświetlał się tuż przed zatrzymaniem samochodu w l/100km, czyli nawet jednostka sie nie zmienia. Te auto tak ma? czy można to jakoś zmienić? forum przeszukałem, mam nadzieję że podobny temat się jeszcze nie pojawił.
proszę o przeniesienie na forum ogólne, nie wiem jakim cudem otworzyłem ten wątek w tuningu
U mnie jest spalanie na postoju w l/h. Masz pelen fis?
A jak sprawdzić czy mam pelen?
U mnie wyglada to tak:
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Masz pełen fis, tylko że funkcja o której piszesz jest dostępna w zegarach MY 2011, oczywiście jak jest zakodowana. A nazywa się rozszerzone menu.
Wysłane z S7
Czyli musiałbym wymieniać zegar żeby mieć tą opcje? Sorry jesli to banalne pytanie ale specjalistą niestety nie jestem
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Niestety ale tak, najniższy ineks wskaźników to ... ... 932 G>N>S u Ciebie pewnie siedzi C a w nim nie ma możliwości zakodowania menu wydajnośći
Przepraszam za zamieszanie. Mam zegary 2011 stad u mnie chwilowe spalanie na postoju. Bylem przekonany iz we wczesniejszych zegarach to norma. Nawet w tych bez EF.
Na RNSE wysyłka wyświetla się prędkość jaka jest w danym miejscu dozwolona.
Czy taką informację da się również na FIS wyświetlić ?
TAPATALK
Nie ma takiej opcji. Na fisie to predkosc ewentualnie auta.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)