Siema, odgrzebię trochę temat... szukam konkretnej informacji, czy w a3 8p rm 2009 klimatronik z grzanymi fotelami z q3 w końcu działa czy nie? Ktoś pomoże?
Siema, odgrzebię trochę temat... szukam konkretnej informacji, czy w a3 8p rm 2009 klimatronik z grzanymi fotelami z q3 w końcu działa czy nie? Ktoś pomoże?
|
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
Aj tam nie chce się czytać... czytam i szukam konkretów, tylko Michał pisał że jemu działa, ale chciałem się upewnić czy w czasie użytkowania nie było jakichś problemów. Może gdyby było takie oczywiste to mieliby wszyscy?Kto putta nie błądzi.
![]()
No widzisz tobie się czytac nie chcę a nawet powiem nie chce ci się zaryzykować tylko czekasz aż inni zaryzykują, po prostu ręce opadają i tyle.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
Ech.. chyba się źle zrozumieliśmy... czytam cały czas szukając rozwiązania, nie tylko na tym forum. Ryzykować rzeczywiście nie chcę, bo taki klimatronik nie kosztuje 20zł... Sorry za OT.
w poście #54 masz wszystko wytłumaczone i sobie odpowiedz. Mi w przedifcie 12.2006 MY2007 stołki nie grzały.
Klima też nie działa w przedlifcie
zalozylem klimatronic z q3 z grzanymi stolkami do a3 2007. stolki grzaly ale obieg wewnetrzny nie dzialal i nie wiem czy startowala klima bo troche zimno. duzo dluzej nagrzewal sie srodek praktycznie ok 7-8km zeby bylo cieplo na oryginalnym 1km i juz leci cieplo. wyswietlacz probowalem przelozyc ale jest to zupelnie inne rozwiazanie ma tak jakby wiecej pinow laczeniowych a miejsce styku jest innych wymiarow.
Witam, podłączyłem dziś klimatronik z q3 8U0820043G z grzanymi stołkami, dwa problemy; 1) vcds nie łączy się z klimatronikiem i nie da się zrobić adaptacji,2) nie grzeją fotele, lecz nie wiem czy to wina problemu nr 1?
U mnie też vcds nie łączy się z klimatronikiem ale fotele grzeją ...
Sorry nie zwróciłem uwagi na numer części,
mam inny model/typ
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)