Hello!
mam auto z czerwca 2008, dzwoniłem do ASO i twierdzą, że na moje auto nie ma akcji serwisowej. To czy już auto było po tej akcji nie chcą powiedzieć.
Hello!
mam auto z czerwca 2008, dzwoniłem do ASO i twierdzą, że na moje auto nie ma akcji serwisowej. To czy już auto było po tej akcji nie chcą powiedzieć.
|
masz polifta czy przedlifta, bo to ze auto jest z czerwca 2008 nic nie mowi...
teoretycznie rok modelowy 2009 zaczal sie z koncem maja,
musisz miec polfta, a rok modelowy w VIN 2009, WAUZZZ8Px9xxxxxxx
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Mam przedlifta. W pierwszym poście w temacie nie ma info, że dotyczy to tylko egzemplarzy poliftowych, trochę wprowadza to w błąd. Ale dzięki za wyjaśnienie
nic nie wprowadza, jest wyraznie napisane :
jesli masz przedlifta, nie mogl byc wyprodukowany pozniej niz w kwietniu 2008, co innego sprzedaz
sprawdz sobie po VIN ( tu tez masz jak sam napisales rocznik modelowy 2008 ) kiedy zostal wyprodukowany dokladnie, stawiam na gora marzec 2008, ale nie o tym temat..
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Racja, źle spojrzalem . Raport autobaza pokazuje datę produkcji na połowę maja
Nie sugerowałbym się tym co na tej stronie wyświetlą. Moja A3 po sprawdzeniu na stronie nie łapie się na akcję. Telefon do serwisu i oczywiście zapraszamy bo samochód podlega akcji. Jedyne wytłumaczenie jest takie że może polska strona Audi sprawdza bazę aut sprzedanych w Polsce. Resztę sprowadzonych omija szerokim łukiem i stąd takie wyniki sprawdzania. Choć z drugiej strony pokazało że moje auto kwalifikuje się na akcję ze sterownikiem silnika w sprawie afery spalinowej. Tak czy inaczej najlepiej sprawdzić w serwisie.
Będę musiał kupić jednak pompę ABS-u , okazało się że mam to szczęście posiadania "rarytasu" od Audi.
Na co mam patrzeć przy wyborze pompy skoro na mojej obecnej na obudowie jest 1K0 614 517 BD, po sprawdzeniu OBDeleven jako numer ster. 1K0907379AD , wersja H35.
W jednym z postów forumowicz Golem1 pisze https://www.a3-club.net/forum/showth...=1#post1529180 .
Koledzy szukam nadal odpowiedzi na moje pytanie z poprzedniego postu na wypadek gdybym jednak kupował inną pompę z demobilu a nie u polecanego tutaj na forum "magika z Puław" chociaż przyznam że kusząca propozycja. Jakiej pompy mam w końcu szukać?Pozdrawiam.
Masz wszystko wyłożone na tacy w tych tematach, dałem namiar do chłopaka z Puław który ogarnia temat bardzo dobrze i na pewno powie Ci co i jak trzeba zrobić ...
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)