Witam, mam pytanie do użytkowników nowego A3.
Czy chcąc posłuchać radia musi być wysunięty panel nawigacji/sterowania?
Czy w najtańszych wersjach jest inaczej -tj nie ma wyświetlacza i radio włączamy w inny sposób?
Witam, mam pytanie do użytkowników nowego A3.
Czy chcąc posłuchać radia musi być wysunięty panel nawigacji/sterowania?
Czy w najtańszych wersjach jest inaczej -tj nie ma wyświetlacza i radio włączamy w inny sposób?
Ostatnio edytowany przez klamamoto - 11-10-15 o 12:18
|
Witam,
Posiadam w mojej a3 pakiet Audi Sound System - gra to "jako tako", ale dziś ku memu zdziwieniu zobaczyłem że niektóre FL posiadają regulację subwoofera- u mnie takiej regulacji nie ma.
Poszukałem w internetach i i okazało się ze niektóre egzemplarze taką regulację posiadają inne nie. Podobno wszystkiemu winna jest wersja oprogramowania MMI. Udałem się do ASO a tam oczywiście że problemu nie ma i do mojego nr VIN mają przypisaną taką wersję oprogramowania a nie inną.
A jak sytuacja u was wygląda ? ? ?
w moim poprzednim A3 8V ( końcówka 2015 / sportback ) z nagłośnieniem Audi Sound System była oddzielna regulacja subwoofera obecnie też jest ale jest inne nagłośnienie
BartoszGDA cos grzebal w naglosnieniu?Hidden Content
nic po prostu zamówiłem nagłośnienie Bang&Olufsen Hidden Content
BartoszGDA na innych forach też czytałem ze wersji z przed FL normalnie regulacja była. Jednak już po FL jest ponoć różnie, jedni mają inni nie Hidden Content
Jaką masz wersję oprogramowania, podaj nr ?
S3 8V Sportback MY 2014 - Grey Monsoon Metalic
Pytalem o dolozenie B&O w Krakowie - cena 5k.
Mam Audi Dound System po lifcie i regulacje suba tez mam z tego co pamietam, ale sprawdze jeszcze.
Panowie, ktoś sam kminił jak ulepszyć to granie? CZy B&O podchodzi P&P, czy może ktoś już wrzucał jakieś niefabryczne przetworniki bez jakiejś zbytniej rzeźby? No i co z subem, wsadził ktoś coś innego?
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)