Niestety nie mam już tamtego borda
Niestety nie mam już tamtego borda
|
Poszukaj w tym wątku nie raz były wklejane screeny kodowania, jak nic nie znajdziesz to jutro Ci podeślę od siebie
na razie mam tylko moje kodowanie dla borda k A1AC5F07801410004F000000000000000009FA170001002000 0000000000
bo jutro dopiero będę miał laptopa na którym mam vcds
Ostatnio edytowany przez RaVeN265 - 29-01-19 o 15:52
NIe wiem czy to wlasciwy dzial do tego ale, od strony pasazera jak ja jako kierowca otwieram szybe to musze ja przynajmniej opuscic do polowy zeby byla mozliwosc jej podniesienia w innym wypadku jak chce podniesc to szyba i tak idzie w dol. Czy to kwestia kodowania?
tu masz link do screnow mojego kodowania http://pokazywarka.pl/wgyjgf/
Sprawdź błędy na vcds. Ramka ci się nie blokuje ? bo wtedy może ci cofać szybe
Ostatnio edytowany przez RaVeN265 - 02-02-19 o 10:50
Witam Proszę o pomoc namieszałem w kodowaniu licznika i pasów nie mam oryginalnego numeru kodowania może ktoś pomoże ma Wersja A3 8P 2008 2.0 tdi Sterownik K
wydaje mi się, że o to będzie chodzić ale nie czaje troszkę. w bajcie 5 mam same zera wpisać czy jak? mam wsteczne i przeciwmgielne na odwrót strony
- - - Aktualizacja postu - - -
Przy włączeniu świateł przeciwmgielne świeci się lekko, po włączeniu go - intensywnie. Wstecznie po wrzuceniu R nie świeci. A jak robię test komponentów to na teście wszystko jest ok, zapala wsteczne, potem przeciw mgielne po właściwej stronie. Lampka spalonej żarówki dalej widnieje - przeciw mgielna tylna prawa
- - - Aktualizacja postu - - -
Zanim cos zrobisz zapisz swoje aktualne kodowanie tak żebyś mógł potem do niego wrócić jakbyś chciał
byte 3 zaznacz bit 1 oraz odznacz bit 5(chyba że chcesz żeby ci wycieraczka chodziła przy wstecznym)
byte 7 daj 0 chyba że chcesz stracic dowód
byte 9 daj sobie 0
byte 10 daj sobie 0
byte 11 daj sobie 0
byte 12 daj sobie 0
byte 20 daj sobie 0
A ma ktoś może tego samego sterownika kodowania seryjne Ustawienia pasów i Zegarów ?
Czujnik zapięcia pasów kodujeszcz w zegarach
Już wszystko gradoszedłem z tymi wartościami sam ale dzięki za pomoc RaVeN265
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)