Pas bezpieczeństwa tylnya to drugie ma napis KENWOOD więc pewnie jakiś uchwyt od zmieniarki lub wzmacniacza.
Pas bezpieczeństwa tylnya to drugie ma napis KENWOOD więc pewnie jakiś uchwyt od zmieniarki lub wzmacniacza.
|
Dzięki wielkie!
czy jest czujnik otwarcia pokrywy silnika w audi 8l tak żeby pokazywało na wyświetlaczu licznika?
Też chętnie dowiem się po co jest ta wtyczka 😏 bo też mam ją nie podłączona 😏 1.6 APF
Witam, do czego tak właściwie służy ten przycisk w drzwiach? To centralny zamek, ale jakie to ma zastosowanie w praktyce?
Nie za bardzo ogarniam te przełączniki z lewej strony, z prawej postojówki, mijania i przeciwmgłowe chyba.
Podgrzewane fotele zapewne i chyba ogrzewanie tylnej szyby?
Jest gdzieś instrukcja do sterowania klimą? Bo tam jest auto i manual oraz przyciski których nie ogarniam.
Co to za regulacja fotela?
![]()
- centralny zamek. Będąc wewnątrz samochodu możesz zamknąć drzwi i klape bagażnika.
- pierwsze pokrętło od lewej to regulacja jasności podświetlenia zegarów, przycisków i klimatronika
- drugie pokrętło to regulacja wysokości światła reflektorów
- duże pokrętło to światła. 0 - wyłączone, 1 - pozycja, 2 - mijania (przy włączonych pociągasz pokrętło i włączasz przeciwgnielne tył)
- pierwsze i ostatnie to grzanie foteli
- drugie to grzanie tylnej szyby
- po środku awaryjne
- lewy górny róg - odparowywanie szyb, zaczyna dmuchac mocno na szyby
- AUTO - po włączeniu ustawiasz jedynie pasującą Ci temperaturę a siła nawiewu i kierunki wiania sterowane są automatycznie by utrzymywać zadaną temp. Polecam.
- gwiazdka - włączanie/wyłączanie klimatyzacji
- lewy wyświetlacz -/+ temperatura
- prawy wyświetlacz -/+ ustawienie siły nawiewu
- strzałka w górę - nawiewy na szybe
- kratka - środkowe nawiewy
- strzałka w dół - nawiew na nogi
- samochodzik - zamknięty/otwarty obieg powietrza
- odchylanie fotela w celu iścia spać na tylną kanapę
Prawdopodobnie te rzeczy są opisane w instrukcji obsługi![]()
Nie mam fejsa ani androida!
Ja pierdziele... Poczytaj instrukcje A3 8L jak masz kłopot z rozszyfrowaniem wyposażenia 20-letniego auta.
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
Witam wszystkich. Pacjent AGU w rx-8. Do czego służy wtyczka i zawór że zdjęć. Do zaworu podpięty jest przewód gumowy. Przewód cały czas zasysa powietrze i oczywiście nie jest nigdzie podłączony.
Proszę o pomoc.
Wysłane z mojego motorola one przy użyciu Tapatalka
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)