no takiego wypasu jak w afałefie już na pewno nie będzie miał. Ani takiego porządnego silnika.
|
Macius ogarnij z tym telefonem w koncu!
Nie mam fejsa ani androida!
Jeden przyszedł bez ładowarki bez papierów i obrysowany bardziej niż na zdjęciach więc go zwróciłem.
gadam z ziomkiem z olx żeby po moim przelewie na wysyłke , wysłał za pobraniem gdzieś spod Zwolenia ( 6 miesięcy gwarancji producenta jeszcze jest ), ale wyśle dopiero w sobote bo go tam fizycznie nie ma ... chyba, że ktoś wyśle za niego taka rzeźba w gównie albo telefon przeszedł przez betoniarke ( Stan A, powystawowy a na zdjęciach krecha z martwych pixeli od góry do dołu xD ) albo jakaś lipa inna. Oby szybciej
Następny jest w Radlinie xD
Naczelny Trytkochirurg
Paszczur B4 DwaZero Classic Line
Yamaha "Kunalis" WR250X
Yamaha ''Lokomotywa'' XS1100 79'
To nowych telefonów nie ma w Trójmieście?
Wysłane z mojego Moto G (5S) przy użyciu Tapatalka
A3 8L Hatchback 3D 1997r [1.6 AEH - 101/145] → A3 8L Hatchback 3D 2001r [1.8t AUM - 229/322] → A4 B6 Avant 2002r [1.9tdi AVF - 164/374] → A3 8V Limousine 2015r [2.0tfsi CNTC - 343/487]
a tam pjehtolisz. moj byl wart nowy chyba z 950zl, mnie kosztowal w abo ok 500zl, gwarancja sie skonczyla, upadl mi ze 100 razy, zyje do dzis. obudowa metalowa i kondrom ala karbon i jest git![]()
Dobrze wiesz, ze nie chce nowego to na uj sie rozpisujesz.
Macius Radlin to taka Little Ukraine, ale jak chcesz to moge podjechac i zobaczyc![]()
nie wiem więc morda tam nierobie.
Naczelny Trytkochirurg
Paszczur B4 DwaZero Classic Line
Yamaha "Kunalis" WR250X
Yamaha ''Lokomotywa'' XS1100 79'
Git majones.
There are currently 10 users browsing this thread. (0 members and 10 guests)