|
Idzie prąd ale spięło sprzęgło jak podał napięcie? To są dwie różne rzeczy, przejście, a działający elektromagnes.
Nie pamiętam, tam są chyba trzy więc sprawdź każdy. Zmień fachmana od tej klimy lepiej.
Panowie pytanie , podczas wymiany filtra gazu ,mechanikowi ulamala sie koncowka przy kroccu wody 1J0121087A wymienil na nowy z tego co mowil , ale wracam od niego,ustawiam klime ,wszystko dziala (climatronic) grzeje ,chlodzi ....ale jak wbijam AUTO nie ustawia od razu 22 stopni jak bylo wczesniej ... Cos jest nie tak po wymienie ?albo czujnik nie wpial ? (albo wlozyl krociec bez czujnika ?) Czy poprostu moge sobie to jakos za pomoca panelu klimy ustwic ze po wcisnieciu AUTO od razu ustawia temp 22 .
Ustaw 22 stopnie i kliknij AUTO. Po ponownym uruchomieniu samochodu będziesz miał to samo ustawienie. Może mechanik sprawdzał czy działa mi zmienił temperaturę.
Nie mam fejsa ani androida!
Witam . Do wymiany sprzęgło klimatyzacji mam kompresor Zexel AJ820803g czy będzie pasować np
https://allegro.pl/oferta/vw-bora-go...ource=facebook
Nie działa klimatyzacja 8l polfit podmieniłem sterownik wentylatorów , panel climatronic sprawdziłem bezpiecznik , przekaźniki .układ szczelny na wtyczce do sprężarki jest napięcie 4.3v na vagu nie ma żadnych błędów sprężarka na krótko się załącza.Ma ktoś jakieś pomysły co jeszcze sprawdzić dziękuje za pomoc
Układ szczelny, a ile masz w nim czynnika?
w serwisie klimatyzacji sprawdzany mowili że pełny
Mówić to można, nie masz żadnej podstawy w postaci wydruku?
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)