Napisz do Wiaca i na zacisku S3 wrzucisz coś większego niż 256.
Napisz do Wiaca i na zacisku S3 wrzucisz coś większego niż 256.
Nie mam fejsa ani androida!
|
Pisałem do niego i uważam że seria z eSki da radę, doiwestuję powiedzmy w brembo i to będzie działać, przynajmniej mam taką nadzieję 😅
Zwykła, w przypadku przekładki na wentylowaną dużo jest zabawy? Mam na myśli rzeźbę, bo to co jest p&p do zakupu to żaden problem.
Panowie jeszcze pytanie, jakiś Eugeniusz geniusz znany jako poprzedni właściciel wrzucił mi skrzynie od benzyny. Chce wrócić do dieslowskiej ale ze względu na zwiększanie mocy zastanawiam się nas czymś dłuższym, słyszałem o DRW ale ciężko znaleźć do Q, ebay pusty. Oryginalnie FEK/FEL, co wy byście robili, szukać tej dłuższej czy odpuścić?
W przyszłości może się okazać że z tych 250 zrobi się 300 z hakiem i wtedy może być mały kaganiec na skrzyni, dobrze myślę czy przesadzam?
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi, są dla mnie bardzo wartościowe 😁
- - - Aktualizacja postu - - -
Zwykła, w przypadku przekładki na wentylowaną dużo jest zabawy? Mam na myśli rzeźbę, bo to co jest p&p do zakupu to żaden problem.
Panowie jeszcze pytanie, jakiś Eugeniusz geniusz znany jako poprzedni właściciel wrzucił mi skrzynie od benzyny. Chce wrócić do dieslowskiej ale ze względu na zwiększanie mocy zastanawiam się nas czymś dłuższym, słyszałem o DRW ale ciężko znaleźć do Q, ebay pusty. Oryginalnie FEK/FEL, co wy byście robili, szukać tej dłuższej czy odpuścić?
W przyszłości może się okazać że z tych 250 zrobi się 300 z hakiem i wtedy może być mały kaganiec na skrzyni, dobrze myślę czy przesadzam?
Pozdrawiam i dzięki za odpowiedzi, są dla mnie bardzo wartościowe 😁
Zawsze można wydłużyć poszczególne biegi, sa firmy, które coś takiego robią.
Nie mam fejsa ani androida!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)