A3 8P 2011. Standardowa instalacja audio na Blaupunktach. Wie ktoś jak zasilany jest głośnik frontowy? Radio nie ma przecież zsumowanego wyjścia wysokopoziomowego. Jest do niego jakiś ekstra wzmacniacz?
A3 8P 2011. Standardowa instalacja audio na Blaupunktach. Wie ktoś jak zasilany jest głośnik frontowy? Radio nie ma przecież zsumowanego wyjścia wysokopoziomowego. Jest do niego jakiś ekstra wzmacniacz?
|
Witam serdecznie, czy w samochodzie bez komputera pokładowego da się znaleźć sygnał odpalonego samochodu ? Czy jest mogole taki sygnał ?
Audi A2 8P 2004r. 1.6 BGU
Witam. Potrzebuje schematów od skrzynki bezpieczników obok kierownicy ponieważ nie dochodzi mi prąd do bezpieczników nr. 8,9,10. Audi A3 8P 2.0 TDI CFFB CR 5D 2011. Potrzebuje dokąd prowadzi kabel właśnie od tych bezpieczników, odpowiadają one za liczniki oraz radio z nawigacją. Załączam w linku zdjęcia o co dokładnie chodzi. https://zapodaj.net/d0d1a7ef32585.jpg.html / https://zapodaj.net/da987155aeb34.jpg.html
Idzie na wspólna szynę bezpieczników ze stabilizatora napięcia pod siedzeniem kierowcy.
---Aktualizacja---
Założyłem, że masz układ Start-Stop a możesz go niemieć. W takim razie nie będzie stabilizatora a napięcie idzie z bezpiecznika SB1 bądź SB3. Zresztą gdybyś miał stabilizator to w razie uszkodzenia go to powinien i tak podawać napięcie na zapłonie z klemy 30a.
![]()
Gdy pytasz o poradę na forum, dostajesz odpowiedzi i go rozwiązujesz, to poinformuj o tym. Pomoże to innym rozeznać się z problemem.
Witam ,dorwałem ze złomu "Subwoofer z A6C5 Avant" brakuje w niej kostki, oraz chciałbym się dowiedzieć jak to podłączyć by działało, pod radiem w A3. Bądź schemat bym potrzebował.
Witam,
Potrzebuje schematu podłączenia podgrzewanych foteli. Mam auto bez grzania, zakupilem fotele z grzaniem i musze wiązki podłączyć lecz nie potrafie znaleść schematu. I czy warto sie samemu z tym bawic czy dac do elektryka który wycenił robocizne na 200-250zl.
Gdy pytasz o poradę na forum, dostajesz odpowiedzi i go rozwiązujesz, to poinformuj o tym. Pomoże to innym rozeznać się z problemem.
Witam, Potrzebuję schematu elektrycznego Bordnetz 8P0 907 063 N.
Przestały mi działać światła wstecznego na lampach LED (na klapie działają). Chcę sprawdzić, który pin w Bordnetz odpowiada za nie ponieważ ustaliłem, że na LEDy w ogóle nie trafia napięcie (o ile dobrze pamiętam to pin4 za złączu lampy).
VCDS nie pokazuje żadnych błędów. W podobnych wątkach pisaliście, że to kwestia konfiguracji. Aczkolwiek to raczej nie ten przypadek bo chyba Bordnetz nie może samodzielnie się przekonfigurować?
Obecna konfiguracja Bordnetz: 46000A2FA0051AC0207040E00100095C427E2CAA206DD12AE4 008F840041
Będę wdzięczny za zainteresowanie.
Ale wsteczne masz tylko w klapie, więc wszystko ci działa.
Doposażanie - Elektryka - Diagnostyka Grupy VAG
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)