Siema
Z 15 się udziela xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Mazowieckie
Siema
Z 15 się udziela xD
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
|
może osób mało, ale najważniejsze, że mamy bezcenną wiedzę w tematach, rysunki, porady etc. które nieraz życie ratują![]()
[*] Jurek warhammer - 14.08.2015
To prawda SarinkuŻycie to mi nie raz ratowałeś, a jeśli nie moje to chociaż moich trójek. Nasze gadki najczęściej zaczynał się od słowa "etka"
A przy okazji, czy znacie może kogoś kto ma teraz do sprzedania eskę 8L poliftową, ale w kolorach Nogaro Blue lub żółtą jak miał Grabek![]()
O masz następny szuka
Kurła jakbym wiedział ze taki popyt na osjem ell to żonki yabole bym puścił na allegro na aukcje z cena minimalnaa nie o****łem za pies jebhauł
Kilka miesiąc temu sprzedałem, Ostatni wypust, bamik, ABT ori
AUDI R$4 B5
GOLF MK4 R32 Oem
S3 8L 360PS DSG SILVER
SEAT LEON CUPRA 4 2.8VR6 KOMPRESSOR ABT 280ps 1of100
Golf 2 R32 4Motion Big Brake 6+4 Pot,Rallye Front...
EX s3![]()
S3 8L BAM 255Ps ABT IMOLA YELLOW
S3 8L AMK 250Ps NOGARO BLUE
S3 8L APY 260Ps
Sobota.
Nie mam fejsa ani androida!
Noom fajna bo abt, program, gwint ori inox abt, do tego aby szybra brakowało a tak to full wypas, ja Big brejki wpakowalem...
Jedynie trzeba było maskę zderzak i błotnik przod polakierować bo moje pimpki mi kiedyś ja obskoczyly i zrysowaly a ja czaus nie mam i nie chciało mi się już tego lakierować tym bardziej ze zolty i mega ciężko z kolorem się wstrzelić i puściłem znajomemu...
Teraz trochę zaluje bo z tego co widzę to można było poświęcić tydzień dwa na polakierowanie i by przyłoił na niej bo ludzie szukają dobrych 8l z końca produkcji a tu jescze kolor i wyposażenie robiło robotę
AUDI R$4 B5
GOLF MK4 R32 Oem
S3 8L 360PS DSG SILVER
SEAT LEON CUPRA 4 2.8VR6 KOMPRESSOR ABT 280ps 1of100
Golf 2 R32 4Motion Big Brake 6+4 Pot,Rallye Front...
EX s3![]()
S3 8L BAM 255Ps ABT IMOLA YELLOW
S3 8L AMK 250Ps NOGARO BLUE
S3 8L APY 260Ps
Na biednego nie trafiło![]()
To jak jusz biznesy to kolega szuka RS lub S w wielkości A3
Budszet 150tys zł i rocznik minimum 5 letni
Więc z RSów odpada 8P które i tak będą poza budżetem i 8V polift z tego samego powodu
Ogólnie yebać... dacie namiary na S3 8V przedlift bo fajne sztuki po 17roku też będzie ciężko w 150 ziko sie zmieścić
A jednak sensownie by było zanabyć coś sensownego a nie "szwajcara od ziemi niemieckiej kupionego od Turka z placu na austriackiej ziemi z przebiegiem ustalonym już na polskiej granicy..."
Wysłane z mojego Galaxy Note 10 przy użyciu Tapatalka
Uwaga! Mój nick wymawiamy tak jak jest napisane: skrzypul a nie "skszypół"
205 1.9 GTi 128KM, CRX Del-Sol 1.6 136KM, A3 8L 1.8TQ 180KM, S3 8L BAM 260KM, A3 8P 2.0TQ 400KM
S4 B8 3.0 TFSi: 475KM
Chrysler Town&Country 3.6 290PS
There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)