Cześć. Kupiłem Audi za granicą i chciałbym zmienić język systemu MMI z angielskiego na polski, ale mam do wyboru tylko: angielski, hiszpański i francuski. Po przeszukaniu internetu zdałem sobie sprawę, że problem może leżeć w oprogramowaniu MMI. Aktualnie pobrałem MSTD_US_AU_P4480, czyli wersję północnoamerykańską. Próbowałem pobrać MSTD_EU_AU_P5101 i wcześniejsze wersje z MIB helper, ale podczas aktualizacji systemu MMI pojawił się błąd „niezgodność wersji” (wiedziałem, że to nie zadziała, ale mój ojciec kazał mi spróbować). Teraz utknąłem i potrzebuję pomocy. Czy są jakieś wątki lub poradniki, jak zmienić oprogramowanie MMI z wersji NA na europejską? Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki dotyczące strony internetowej, na której mogę kupić i pobrać oprogramowanie MSTD_EU_AU_P5101. Wszelkie informacje, które znalazłem w internecie, dotyczyły zmiany języka w MMI w samochodzie, ale nie mam odpowiedniego języka, oraz sposobu pobrania aktualizacji oprogramowania, ale nie chcę aktualizować wersji amerykańskiej, tylko zmienić ją na wersję europejską. Jeśli możesz mi pomóc, byłbym bardzo wdzięczny.