Marshal-niska polka
Co do Eagle F1 potwierdzam to co napisal MaGGu.Dochodzi do tego ze szybka zabkuja.Jezeli juz to lepiej nowe Eagle F1 Asymmetric
Marshal-niska polka
Co do Eagle F1 potwierdzam to co napisal MaGGu.Dochodzi do tego ze szybka zabkuja.Jezeli juz to lepiej nowe Eagle F1 Asymmetric
|
A ja się przymierzam do Michelin Energy Saver, czytałem że są tanie i dobre.
Też dołączam się do pytania o DUNLOP SP SPORT FASTRESPONSE,rozważam zakup tych oponek i zależy mi na jakiś opiniach.Słyszałem dużo na plus,jedyną negatywną uwagą było,że się szybko ścierają-czy to prawda?
Witajcie
Dzis mam pytanie do was odnosnie opon letnich. Nadszedl czas ze musze je wymienic i chcialbym sie dowiedziec jakie zakupic no i gdzie by bylo najtaniej.
Obecnie mam 225/45/18
Co sadzicie o firmie nexen model n3000? Ktos mi ja polecil ale prawde mowiac ja o niej nie slyszlem i nie wiem czy to nie jest jakis szmelc. Bede wdzieczny za wypowiedzi i propozycje no i jakies kontakty gdzie mozna nabyc.
Pozdro.
Ja na mojej esce mialem N3000.Ogolnie nic zlego o nich nie moge powiedziec.Na suchym bylo dobrze,na mokrym tez sie dalo.Byly ciche i malo sie scieraly.
Jedyny minus ktory zauwazylem to jest ze zbyt ladnie nie wygladaja.Jak na 225 to byly waskie i ciekawie to sie nie prezentuje....
Witam!!
O tych oponach nie słyszałem! A jak nie jest to zbyt znana marka to bym tego nie kupował. Pazerny dwa razy traci. Lepiej kupić coś droższego ale pewnego. Osobiście polecałbym takie marki jak: Continental, Bridgestone, Dunlop, Fulda, Firestone, Pirelli, Dayton, Toyo, Nokian, Michelin. Wiadomo że opony w rozmiarze 225/458/18 nie będą tanie. W sklepach internetowych czasami można natrafić na super ofertę a przy zakupie 4 opon jest wysyłka gratis.
Tu podaje link do Ceneo: http://www.ceneo.pl/;004c541;017P0-3...374P6-3378.htm
to porównywarka cen sklepów internetowych. Niedawno ukazał sie test opon letnich w Auto Moto (Nr z 13.03.200polecam jeśli ktoś ma dylemat z oponami, niestety rozmiar testowy to 225/45/17 i testowany był na VW Golfie GTI.
"....Bo Liczą Się Ludzie A Nie Nazwa Klubu....."
Spoty Opolskie(Opole) - Parking Marketu Karolinka (Electro World) godz 18.00 NIEDZIELA <<-Kliknij aby dowiedzieć się więcej.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2198726 - Moja Aukcje
Polecam firme Michelin. Przy zakupie 4 nowych opon dostaje się pakien assistance przez 3 lata na opony, klucze, paliwo (nie pamiętam co jeszcze). Opona Michelin Energy Saver (czy jakoś tak.) pozwala zmniejszyć spalanie o 0.4 litra na 100 km.
TDISprzedam dokładkę zderzaka przedniego do 8L przedliftingową oraz grill przedlift. Stan bdb.
Co do kupna opon, to polecam www.opony.interia.pl Maja bardzo dobre ceny i dostawa gratis. Podobnie sprawa sie ma do www.oponytanio.pl, temat tej drugiej strony byl juz poruszany na forum. Wszystkie modele, ktore porownywalem tansze byly o kilka do kilkunastu zlotych na interii. Pozdrawiam
A naprzyklad DUNLOP SP SPORT 01 225/45 R18 95W XL osłona felgi co myslicie o tej?
Co do MICHELINA to mialem juz 2 razy i stwierdzilem ze sa jak dla mnie za miekie 2 sezony i do wywalenia.
Nexen lipa nie polecam
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)