MIG25 ja smigam na tych oponkach juz jakiś czas i szczerze to-rewelkapolecam te oponki,na mokrym sa bardzo dobre jak napisałeś a na suchym to cudo-szczególnie na zakrętach
no i wizualnie-bomba
nastepne oponki z pewnością będą identyczne
pozdro
MIG25 ja smigam na tych oponkach juz jakiś czas i szczerze to-rewelkapolecam te oponki,na mokrym sa bardzo dobre jak napisałeś a na suchym to cudo-szczególnie na zakrętach
no i wizualnie-bomba
nastepne oponki z pewnością będą identyczne
pozdro
Ostatnio edytowany przez toma126 - 22-03-08 o 14:06
|
Najwieksza wada tych opon jest scieralnosc, po 30tys. nic Ci z nich nie zostanie.... Dlatego do siebie kupilem Dunlopy 9000- przejade na nich duzo wiecej, a sa tak samo dobre zarowno na suchym jak i mokrymMoge jechac przez koleiny z woda trzymajac jednym palcem kierownice i nic nie zarzuci
![]()
Miałem te oponki w poprzednim sezonie... Powiem Tyle, jedna miałem Made in China a drugą made in Germany... Niemiecka zdarła sie strasznie szybko a chińska niewiele... To samo zauważył też mój kolega, który tez miał jedna chińską a jedna niemiecką...
Poza ścieralnością opona super!! Jak sie nagrzeje to rewelacja !!
Audi A3 8L VP - 192 KM 404NM by DynoSoft - SOLD
Audi A3 8L PD - 224KM 430 NM by COMPSport - SOLD
Audi A3 8P BKD - 216KM 435NM by DynoSoft - SOLD
VW GOLF 6 R20 CDLF - 350KM 445NM by COMPsport - SOLD
Audi S3 CJXC Sportback - 385KM 492NM by COMPsport - NOW
GoodYear Eagle F1 Asymmetric jest jeszcze sporo lepsze od starych GSD3![]()
witam a co powiecie o
http://www.allegro.pl/item328717907_...nia_wa_wa.html
Polecam Ci Falken FK-452 oraz sklep www.oponytanio.pl
225/40R18:
http://ssl.delti.com/cgi-bin/reifenb...125502&dsco=32
Ja juz testuje 3 rodzaj dunlopa, mialem sp 9000, potem sp01, teraz jezdze na sport MAXXX i naprawde sa dobrym wyborem, swietnie odprowadzaja wode i nie scieraja sie za szybko. Zastanawialem sie nad pirelli pzero nero ale zaslyszalem opinie ze sa "twarde" ale dobre. Ktos jakos moze odczul tą "twardosc"?
parametry wyjściowe: 226KM; 347Nm; ET: 13,97sek na 1/4 mili Bemowo 2007
parametry aktualne: 246KM; 346Nm
parametry docelowe: ktos to wie?
atal- co do scieralności to okaże się w "praniu"...jak z każdymi oponkami
...zależy kto jak jezdzi
jak narazie zrobiłem na nich 4tyś km i nie widzę aby jakos "nadmiernie" się ścierały
pozdr
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)