odgrzybianie dezodorantem ??niewiele to pomaga, prawdziwe odgrzybianie trwa dobre 4 godziny i trzeba wszystko porozkręcać, takie psikanie środka na grzyby wewnątrz klimatyzacji, od kratki do kratki pomocne jest tylko w przypadku małego smrodka
i nie zawsze pomaga, a jesli już to na krótką metę...
co do cen ... to rzeczywiście różnie z tym bywa...dla przykładu ja osobiście robie klime w firmie frosti... koszt przeglądu i napełnienia 180zł, nie ważne czy napełnia się trochę, czy całość, robią przegląd sprawdzają czy wszystko ok, czy gdzieś się gaz nie ulatnia, w razie czego uszczelniają i napełniają...i nie zależnie od auta cena jest jedna.... robiłem tam kilka aut i jestem zadowolony z obslugi ... ale pare dni temu byłem u pewnych kolesi w KRK i koles mi mowi ze napełnienie klimatyzacji 250zł...usmiechnołem się i mówie , proszę pana trochę drogo bo ja robię za 180zł... no to on na to, że zalezy ile tego środka przepompują... ja się śmieje i mówie że tam gdzie jeżdze nie wazne jest ile napompują, czy cały gaz czy pół, czy przyjade żukiem, czy maluchem czy polonezem, cena jest jedna...na to koles ..to my tez zrobimy za 180zł... ale jak pan bedzie cos jeszcze robił to zrobimy i za 150zł...<lol> jednym słowy dla mnie to czyste naciągactwo !! Szukają frajera i jak znajda to mają niezłe zyski...a przecież wystarczy przejechać pare kroków dalej, poszukać innego zakładu i za 150zł można spokojnie sprawdzić i napełnić klimatyzację w dobrym zakładzie (akurat przejeżdzałem obok jakiegoś większego warsztatu i trafiłem na promocje za 150zł , sprawdzenie + napełnienie)