hmm 250 zl od sztuki za blotnik to nie jest malo... ja placilem 500zl za przedluzenie maski...
co do lakierowania to to 300zl za element wychodzi... ja u siebie lakieruje za 200zl... normalnie biora u mnie 250zl
hmm 250 zl od sztuki za blotnik to nie jest malo... ja placilem 500zl za przedluzenie maski...
co do lakierowania to to 300zl za element wychodzi... ja u siebie lakieruje za 200zl... normalnie biora u mnie 250zl
|
ale w Poznaniu sępią na malowaniu i taniej niz 250 nieznajdziesz raczej chyba ze u jakiegos pateroka. Ja najtaniej jak znalazlem to 250 za element niektorzy biora za powierzchnie wiecej tj maska, dach.Mi pomalowali maske tez za 250.Zrob u garnka tylko pkt 1 i 2 lakierowanie moge Ci polecic gdzie indziej.patrz zdjecie w avatarze caly przod byl malowany. Za cieniowanie na slupki i drzwi oraz lakierowanie 2xblotnik zderzak maska zaplacilem 1300zl
Ostatnio edytowany przez tomekAGU - 07-05-08 o 08:55
bylem dzis w House of Tuning dowiedziec sie ile tam by chcieli![]()
tam by chcieli za same lotniki bez malowania 1000zl (!)
za kazdy element do lakierowania 350zl (!)
za malowanie calego auta 4500zl ( !! )
--------------------------------------------------------------
Natomiast jesli chodzi o dalsze modyfikacjie w moim autku, to chlopaki z AutoPerfekt przerabiaja mi teraz przycisk od ogrzewania tylnej szyby.
Dokupilem drugi taki sam i wsadze go do gory nogami w zaslepke obok
Pawel i Darek podlacza go jako spryski do xenonow - jak nacisne to beda spryskiwacze do xenonów sie wlaczac, natomiast kontrolka ktora jest w tym przycisku zapali sie jak bedzie mi sie konczyl plyn w zbiorniczku do spryskiwaczywiec ogolnie bedzie fajny bajer
![]()
CHcialem tez wam przekazac, ze chlopaki z AutoPerfekt zgodzili sie udzielic rabatu na wszelkie uslugi jakie swiadcza jesli ktos przyjedzie i powie ze jest z forum A3 ( a najlepiej powiedziec ze Dawid z forum ich polecil ).
Ogolnie rzecz biorac to nie ma rzeczy ktorej nie potrafili by zrobic i to za smieszne pieniadze, wiec jesli chcecie przerabiac A3 na S3 czy jakiekolwiek modyfikacje, elektryczne bajery, autoalarmy, car audio, dvd, nawigacje, mechanika, cokolwiek, to przyjezdzajcie do nich.
Auto Perfekt -> ul. Morasko 11 POZNAŃ, w razie czego telefon do mnie: 502-378-568 , jakbyscie robili jakies modyfikacje takie co ja to mozecie sie pytac, chetnie doradze.
mod:
daj namiary do polecanych warsztatów.
Ostatnio edytowany przez Coolfon - 09-05-08 o 13:39
Witam ponownie
Nie chce otwierac nowego tematu wiec pisze w tym.
Dzis bylem na sprawdzeniu amortyzatorow - jedne w lepszym, inen w gorszym stanie, ale ogolnie bym musial wymienic wszystkie 4 :]
Stad mysle ze jak juz mam wszystkie wymieniac to doplace troche wiecej niz do seryjnych i wezme jakies lepsze.
Ogolnie to mam do wyboru:
1. Technix
2. KAYABA AGX
3. KONI SPORT (troche juz sie robi drogawo)
4. KONI ZESTAW (cena z kosmosu bo prawie 2 tys zl)
Tak wiec mysle najbardziej nad 1 lub 2 - czy ktos mial cos do czyenianiz takimi amortyzatorami ? Moze mi cos polecic ?
Davenam ja jeżdżę na Koni Sport i muszę Ci powiedzieć ze rewelka. Fakt cena nie jest najniższa, ale amorki są bardzo dobre. Z czystym sumieniem Ci je polecam. Autko mega trzyma się drogi.
Pozdro
A3 1.8 AGN Ambition by marti - było...
No niestety nie będzie mnie bo mam służbowy wyjazd do wrocka![]()
ale na następnym spocie jak najbardziej, zrobimy sobie rundkę
EOT
Pozdro
A3 1.8 AGN Ambition by marti - było...
a czy ktos z forumowiczow wie cos na temat amortyzatorow KONI STR ?
Widzialem ze sa zestawy razem ze sprezynami do Audi A3 juz od 1500zl , ale nie wiem jaka maja charakterystyke, ani do jakiej jazdy sa przeznaczone ... ?
Jakie masz fele i jakie dystansy planujesz zalozyc ??
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)