Witam
Gdzie w VAG-COM znajdę informację o spalaniu (consumption). Czy jest to tylko info o spalaniu w L/H czy jest tez gdzieś funkcja w km/h?
Witam
Gdzie w VAG-COM znajdę informację o spalaniu (consumption). Czy jest to tylko info o spalaniu w L/H czy jest tez gdzieś funkcja w km/h?
|
Raczej nie znajdziesz. Zawsze możesz podzielić l/h przez km/h i wyjdzie Ci spalanie na 1km , pomnożysz przez 100 i masz spalanie na 100km.
Tak dla chętnych w VAG-COM'ie jest takie graficzne przedstawianie spalania na godzinę a nad nim jest wyświetlane liczbowo chwilowe spalanie na 100km więc jednak możnaU mnie spalanie jest w grupie chyba 11 i następnie bierzemy wykres i zegar. Samych zadowalających pomiarów życzę
![]()
strikerbest - w/od jakiej wersji?
BartOwl @ kiedyś czerwona A3 ASZ-Q dziś Focus 2.0TDCi & Honda XL600V Transalp
Na forum wybitnie rzadko
[[[ dodawanie zdjęć do sygnaturek zepsute!!! ]]]
potwierdzam w 17-instruments na kanale 15 w funkcji vag-scope jest mozliwosc sprawdzenia graficznego spalania chwilowego w l/100km jak samochod sie porusza a jak stoi to w l/h.
vag 3.11
panowie wiem ze może banalne pytanie ale jak mogę podglądnąć spalanie auta ? szukałem już na necie i na forum ale nie znalazłem żadnej prostej odpowiedzi,
Dzięki
Może odświeżę temat, kolega poniżej napisał jak sprawdzić spalanie w vag scope, jestem zielony i nie wiem jak włączyć vag scope oO
Ostatnio edytowany przez Marbon - 30-04-10 o 08:13
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)