Tak naprawde założenie szpery dedykowanej do danego auta to nie jest jakis problem.
NP: zalozenie szpery quaife do Civica type-r to jest jakies 500zł
Bo poza operacja wyjecia skrzyni to jest plug&play![]()
Tak naprawde założenie szpery dedykowanej do danego auta to nie jest jakis problem.
NP: zalozenie szpery quaife do Civica type-r to jest jakies 500zł
Bo poza operacja wyjecia skrzyni to jest plug&play![]()
Sprzedam:
Sportowy Filtr powietrza Pipercross do 2.0TFSI
|
Witam bardzo serdecznie mam takie pytanie jestem posiadaczem Octavi II RS 2.0 TFSI mam na wydatek około 15-18 tys zł czy jest jakiś tuner który może wykonać kompleksowo modyfikacje mechaniczna i przy takich kosztach na jakie osiągi mogę liczyć ??
W najblizszym czasie bede musiał wymienic sprzegło na mocniejsze...Co prpponujecie?Sprzegło musi byc nie mniej przyjazne w ruchu miejskim niz seria.
Pozdrawiam
sachs racing kolega mial w TT i byl bardzo zadowolony
jako, że bardzo lubie JDM-emowe części zastanawiam sie nad taka koncówka wydechu do S3
![]()
Ostatnio edytowany przez gr1zly - 13-07-08 o 09:19
Sprzedam:
Właśnie wróciłem z malego porównania...Umówiłem sie z Pisi i szczerze mówiac jestem troche rozczarowany...z rolki byla róznica na korzysc Pisi ale nie byla ona szokująca.Najbardziej sie zdziwilem jak ze startu bylem z przodu az do 3 biegu dalej skonczyla sie droga...przypomne ze u mnie program Vtg 300KM 400NM a Pisi ma wydech i program z compsportu.Zaczynam sie poważnie zastanawiać czy jest sens inwestowac w wydech...ale brzmi pieknie..
Pozdr.
gr1zly
Nie rob tego. Wyglada okropnie
German to german i nigdy nie bedzie JDM
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
Piatus S3 innej S3 nie rowne, moje i lukasza S3 po modach w CS jezdza tak samo ale seryjna S3 mupika wcale nie jest wolniejsza...
Roznica moze tez polegac na tym jakie paliwo kto leje...
Sprzedam:
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)