Lampki przód kazak ale tył nie ma rewelacj jak na audi
Lampki przód kazak ale tył nie ma rewelacj jak na audi
|
i pytanie czy jest sens kleić stare z nowym ? zebyć to nie wyglądało jak "pół dupy z za krzaka" trzeba będzie zmienić wszystko co zmieniło się z liftem... czyli sporo różnych drogich pierdół.
niestety nowy zderzak bardzo upodobnił się do zderzaka S-LINE, znikły plastry miodu i pojawiły się zwykłe kratki. najbardziej z tego wszystkiego podobają mi się diody w lampach.
lusterka tragedia, wyglądają jak w VW CADDY![]()
A3 8P TFSI 326Hp, S3 8L 1.8T 290HP, GTI EDITION 30 350 HP... powered by CompSport...
Prócz tego zmienił się w środku jeszcze przełącznik świateł. Ma teraz srebrną obwódkę, ale akurat ten "polift" już ktoś miał, a teraz ma ktoś inny![]()
Pozdrawiam chyba z 5 a3 8L widzianych na jednej drodze, później tak ok 7 a3 8P widzianych na innej. I jeszcze kilka uśmiechniętych pań w miniówach. Pewnie tego nie przeczytają ale ch... wazne aby sie pochwalic, nie?
Przepraszam Was że mam 8P!! Aha, no i oczywiście kradłem, aby je miec.
tak, to sa normalne lampy, nie ma innych
jestem ciekawy tylko czy zwykle tez maja "soczewki"
troche zmian w srodku :
zegary (fis) swieca na bialo
widac inne przyciski, ramki nawiewow w chromie tak jak w wersji USA, to co Botage wspominal,przetem mozna bylo domowic chromowany wlacznik swiatel itd.
a najwazniejsze !! nowa navi, juz nie RNS-E tylko MMI
i teraz znowu bedzie, czy MMI da sie wsadzic do naszych 8P, heh
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Cholera, znowu fotosik i nic nie widze!![]()
hmm, no to sorry, bylem swiecie przekonany ze ta poprzednia to nie MMI
mea culpa
MMI to nie jest tak jak zwykłe rns tylko inne oprogramowanie (możliwośc sterowania niektórych funkcji głosem np. przełączanie pomiędzy radiem i navi)??
Pozdrawiam chyba z 5 a3 8L widzianych na jednej drodze, później tak ok 7 a3 8P widzianych na innej. I jeszcze kilka uśmiechniętych pań w miniówach. Pewnie tego nie przeczytają ale ch... wazne aby sie pochwalic, nie?
Przepraszam Was że mam 8P!! Aha, no i oczywiście kradłem, aby je miec.
wlasnie gadalem z marcinemtgr i on mowi ze to po prostu mozliwosc rozbudowania navi o rozne funkcje
(Multi-Media Interface MMI)
z tym ze w 8P RNS-E nie jest dotykowa prawda ? ciekawe czy w nowej juz jest ??
moj entuzjazm wzial sie stad ze dotychczas skrotu MMI uzywano tylko do nowych navi w A6,A8,Q7 a una caly czas po prostu RNS-E a teraz chwala sie ze MMI ?! cos w tym jest
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)