A sprawdzales tym wagiem cala klimatyzacje ??
sam klimatyzacja nie pokazuje zadnych bledow ?
bo jesli sie zacinaja klapy (silniczki ) to beda bledy otwarcia/zamkniecia klapy
jest o tym sporo na forum
A sprawdzales tym wagiem cala klimatyzacje ??
sam klimatyzacja nie pokazuje zadnych bledow ?
bo jesli sie zacinaja klapy (silniczki ) to beda bledy otwarcia/zamkniecia klapy
jest o tym sporo na forum
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
|
Widze tu jakas sprzecznosc wy mu tutaj piszecie o klimie a on napisal ze nie ma klimy ale skoro nie masz klimy to na czym ustawiasz te "Low" ?
sorry , moj blad, nie dopatrzylem tego jego P.S.
hmm no to dziwne zeby przez nawiewy w upaly lecialo zimne powietrze ? niby czym, albo co ma je schlodzic ?
nie ma klimy ? a co w aucie ktora ja ma jak wlaczysz same nawiewy albo klime w trybie ECO to bedzie lecialo zimne ??
ciekawe, to po co mi klima
raczej jak nie ma klimy to nie będzie zbytnio chłodzić, ale możesz sprawdzić filtr przeciwpyłkowy - jak jest mocno zabrudzony nie będziesz miał nawet powietrza o temperaturze takiej jak na zewnątrz. Ja tak miałem było chłodno a mimo tego z nawiewów leciało letnie powietrze, po wymianie filtra jest dużo lepiej.
dapyta (02-08-08)
Tylko ,ze nawet powietrze z dworu wprawione w ruch wentylatorem daje poczucie chłodu jak się rękę pod wywietrznik podstawi![]()
Moze naprawde koledze leci podgrzane powietrze ...
Oczywiscie mówię to o jakiś ustabilizowanych warunkach (silnik rozgrzany ,samochód przewietrzony , przejechany jakis dystans) , a nie od razu po odpaleniu samochodu w południe ,który w dodatku stoi na słońcu.
jesli jest tak jak piszesz to pierwsze co bym zrobil to wymienil filtr przeciwpylkowy/kabonowy
a ja pada deszcz, masz zamkniete okna to paruja ci szyby ?? jesli tak to filtr do d...y
dapyta (02-08-08)
nie nie trudno, pod podszybiem, szuakja na forum bylo o tym mase razy
nawet zdjecia chyba powinny byc, 3 min roboty
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)