A od kiedy sie lampy uszczelnia?
One musza "oddychac" ale nie parowac.
Nie moga byc za szczelne, a zeby odparowac to trzeba wlaczyc na stale swiatlo i otworzyc korek odpowietrznika i poczekac az z temperatury odparuja.
A od kiedy sie lampy uszczelnia?
One musza "oddychac" ale nie parowac.
Nie moga byc za szczelne, a zeby odparowac to trzeba wlaczyc na stale swiatlo i otworzyc korek odpowietrznika i poczekac az z temperatury odparuja.
|
Ja od siebie dodam ze na początku myślałem podobnie...po co ori? Kupiłem polifty - Depo i cieszyłem się nimi kilka tyg. Bo zaczęły pękać od środka. Pokazywałem nawet na forum foty a koledzy w Wlkp widzieli...porażkaZamieniłem na ori Helle i jest bajka.
Tak więc..może lepiej od razu zainwestować więcej i kupić ori niż wydawać kasę dwa razy.
Takie moje zdanie.
Co do montarzu...szczerze...jeśli pomimo porad w warsztacie nie wiesz jak to zrobić to daj do pierwszego lepszego blacharza. Za 50-100 zł Ci zrobi i bedziesz miał miodzio. Ale Twója decyzja.
Pozdr
A3 1.8 AGN Ambition by marti - było...
gadałem z paroma ludzi z klubu na spotach i tez mieli jakies shity i parowały a wiem ze Gawrone miał je uszczelniac ale nie gadałem z nim od tamtego czasu i nie wiem czy to zrobił ... Ori i koniec bez problemu, bez zmartwień i co najważniejsze bez szarpania znowu kieszeni![]()
Powiem szczerze mam DEPO 3 tyg. żadnego parowania .
Efekt wizualny dosyć dobry.
Ważne jest odpowiednie odpowietrzenie lamp , więc dlaczego przepłacać?.![]()
Czyli Panowie podsumowując kilka tematów: Lepiej sie nie pchać ani w TYC, ani W DEPO, ani w SONAR? Tylko oryginał na przód? Wiadomo,że wszystkie wyglądają ładnie ale jak mam jeździć z głową na szybie żeby coś widzieć to dziękuje
PZDR
co s?dzicie o tych lampach, wtawilej je w PAINCIE![]()
tu ich aukcja na allegro :
http://allegro.pl/item434272413_lamp...tal_black.html
ja mam depo, chodzi o przód tak? miałem troche problemów z nimi na początku, jakiąś trefną sztuke kupiłem i musiałm poprawić wykonanie takiej przesłonki co zmienia padanie swiatla (europa-ruch lewostronny) jest to gdzieś w jednym z moich pierwszych tematów wraz z fotkami. taeraz juz jest ok, efekt wizualny super wręcz, na HIDach dają rade, wsumie polecam
dodam ze przerabiałem troche autko bo mam przedlift
Ostatnio edytowany przez matt4 - 28-09-08 o 12:18
mark_ksg maszy Ty poczucie humoru z tym paintem
Poszukaj na forum sa ludzie i fotki a3 z tymi lampami.
matt4 ile jezdzisz na tych depo?
nic zlego sie nie dzieje?
bo z tego co widze chyba najmniej ludzi na nie narzeka.
nooo ale ja poszukuje fotek jak by pasowały do Srebrnej A3kia na forum jest kilka srebrnych
matt4 >> możesz pokazać fotke jak HID świeci w nocy? Nie miałeś problemów z wyregulowaniem wysokości itepee jak HID wstawiłeś?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)