Menar było w wątku w warsztacie. Pasują wtyczki od skody, był nawet PN podany.
Tak na marginesie: wydawało mi się że masz polifty ale chyba się mylę... jakby co daj znać jak będziesz wymieniał lampy!
Menar było w wątku w warsztacie. Pasują wtyczki od skody, był nawet PN podany.
Tak na marginesie: wydawało mi się że masz polifty ale chyba się mylę... jakby co daj znać jak będziesz wymieniał lampy!
|
ludzie jak podłączyć te kable żeby to działo wszystko bo juz mnie wkurza to ...
![]()
www.bqstudio.pl/blog/
weź starą lampę i posprawdzaj przewody i dopasujesz sobie, nikt nie ma w glowie schematów kabli do lamptroche samodzielnej roboty
brazy prawie zawsze jest od masy
mecze sie z tym od 2 godzin i lipa![]()
www.bqstudio.pl/blog/
z tego co pamietam kiedys ktos opisywal na forum kombinacje z przewodami, ja u siebie tez to robilem ale juz nie pamietam
Zasadniczo miej przy sobie kilka zapasowych bezpieczników bo kombinując na ślepo na 99% popalisz oba
Do tego przyda sie miernik i druga osoba która bedzie włączać światła a ty miernikiem sprawdzasz gdzie sie pojawia napięcie i podłączasz odpowiednio do lampy/kostki. Ja tak robiłem i sie w końcu udało![]()
odłączyłem wszystko świeci poza postojówkamiprzekręcam na postojówki... i nie świecą ... mogą zostać jakieś kable wolne?
Dodano:
postojowka swieci mi wtedy gdy mam wlaczone wsiatla mijania czyli ok ale jak przelaczam na same postojowki to gasnie ;/ o co w tym moze chodzicbo juz nie wiem
Ostatnio edytowany przez Menar - 16-10-08 o 09:38 Powód: Automatyczne łączenie postów
www.bqstudio.pl/blog/
to znaczy że masz coś źle podpięte... chyba jedyna opcja
Podziękowania dla przemekjg, wtyczki bardzo pomogły w montażu lamp, bardzo dziękuje za pomoc
rzuccie okiem ch?opaki :
http://moto.allegro.pl/item488473466...2000_2002.html
czy to bedzie naprawde duzo gorzej ?wiecic niz oryginalne polifty? bo juz mnie trafia od przegladania allegro.. nic nie ma :/
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)