|
Ja ogladalem Slumdoga i zupelnie mi nie podszedl.
Film zupelnie jak z 3 swiata.
Mozna popatrzec raz, tak samo jak moim zdaniem na Benjamina Buttona, wrzucam je do jednego wora i niepredko wroce do tych filmow.
Jedynie wspominana Uprowadzona wywarla ostatnio na mnie jakiekolwiek wrazenie.
dziś "Oszukana" w domowym zaciszu ... dobry film
dla dziewczyn "Wyznania zakupoholiczki" ...
i ogólnie "Cadillac Records"
Ostatnio edytowany przez doti - 07-03-09 o 14:49
polecam film "Eagle Eye" ... niezła wkręta![]()
Dziś oglądałem Valkyria dobry film oparty na faktach i słowa które jakoś utkwiły mi w pamięci "musimy pokazać światu, że nie wszyscy z nas byli tacy jak on"...
Gdyby zamach się udał wojna skończyła by się o wiele wcześniej.
Mi sie tez Valkiria podobala, rewelacyjna jest "oszukana" , "australia" i rosyjska "rusałka" polecam
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
mi sie podobal slumdog, w koncu to jest film o trzecim swiecie. tam rzeczywiscie tak wyglada i zrobil na mnie dobre wrazenie.
polece tez horror "Lustra" - calkiem fajny klimacik :>
ciekaw jestem wrazen z tego filmu o tancu, bo tak namolnie go w kinach reklamuja, ze pewnie jakas mega tandeta. (przeplatali reklamami tego filmu reklamu innych filmow, w sumie reklamowali go 5 razy przed jednym seansem)
BartOwl @ kiedyś czerwona A3 ASZ-Q dziś Focus 2.0TDCi & Honda XL600V Transalp
Na forum wybitnie rzadko
[[[ dodawanie zdjęć do sygnaturek zepsute!!! ]]]
W weekend miałem okazję wybrać sie do kina na film "siedem dusz" w roli głownej mój ulubiony aktor Will Smith. Nie czytałem wczesniej recenzji nie oglądałe zapowiedzi. Poszłem bo lubię aktora i wiem, że w żadnym gównie nie zagra.
Film rewelacyjny, przez pierwsze 20 minut wkurza bo zmusza to wymyślania różnych teori co do życia bohatera, ale im później tym lepiej... Siedem dusz - siedem sekund.
Kunszt aktorstwa jest w tym wypadku na najwyższym poziomie, nie tylko Willa również innych gażystów. Niby prosta opowieść o tym jak trudno żyć po utracie kogoć bliskiego, a opowiedziana w rewelacyjny sposób.
Żonka się popłakała tak więc do roboty panowie, zabierać Panie na film!
Dziki
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)