wycialem kata i wspawalem rurke...
czy to normalne że na wolnych obrotach słychać swist z końcowego tłumika?
pzdr
wycialem kata i wspawalem rurke...
czy to normalne że na wolnych obrotach słychać swist z końcowego tłumika?
pzdr
|
wszystko OK masz luźniejszy wydech![]()
Witam mam problem musze wymienić katalizator w 1.8 AGN (bez turbo) jest już wydmuchany (brzeczy,stuka) mechanik zaproponowal mi 2 opcje albo wymienic katalizator na nowy (wspawywany) cena ok 600 zł!!!! albo wspawać w niego rure.Prosił bym o pomoc....
nie bedzie wywalac błędów , bedzie głośno , może lepiej kupić kat. ????
EVO CARS Auto Spa - Auto Detailing
możesz założyć od 1,8T nieraz na allegro w dobrej cenie sie trafiają. Ja kiedys MarkowiB swoj sprzedałem i był zadowolony.
Części na sprzedaż do: Audi TT 8N BAM A3 8P Sportback R32 S-line Audi A3 8L 1,8T 3d Audi A3 8L 1,8T 5d Audi S3 8L 1,8T
Ja wywaliłem kata i strumiennice wstawilem.Bynajmniej u mnie bardzie elastyczny silniczek sie zrobil.Pozdrawiam.
To i ja się podpytam. Poprzedni właściciel ( szwajcar ) zrobił w aucie cały wydech od kata. Wydech jest prosty z kwasówki, tłumik środkowy to jakiś remus, tylni to mtm. Wydech jest cichy i nie męczy. Silnik to AGU po chipie. Wycięcie kata da jakiś efekt w moim przypadku ? Nie zacznie mi drań buczeć ? Lubie fajny dźwięk, ale boje się, że będzie buczał drań. Buczał w sensie głośno i męcząco.
Po ile sprzedajecie używane katalizatory ?
Ostatnio edytowany przez LeonHeart - 10-03-09 o 08:21
WITAM mam plan w tym tyg wyczyscic sobie kolektor i egr tak czytam ten watek i sie zastanawiam czy tego katalizatora tez od razu nie wywalic ale z 2 strony narazie nic sie nie dzieje (chyba ) z nim wiec nie wiem czy to jest sens ?? co mi doradzicie ??
mam straszny spadek mocy ale mysle ze to jest spowodowane zapchanym kolektorem i egr bo przy przyspieszaniu dymi a na vag-u zadne bledy nie wychodza.
z gory dzieki
Audi A3 attraction 1,9tdi
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)