miałem ten alarm i nie uważam żeby należał do klasy tych 100-200 zł a juz do tych lepszych
miałem ten alarm i nie uważam żeby należał do klasy tych 100-200 zł a juz do tych lepszych
VW Golf IV 1,6 - Generation + STAG-300
GG: nie rozmawiam z anonimami
|
ogonzuhnina,
w zla strone kombinujesz
jesli chcesz zabezpieczyc swoja audice to najpewnijszym bedzie montowanie zabezpieczen niekonwencjonalnych (zrobionych przez ciebie)
jesli zlodziej bedzie chcial ukrasc auto to nie robi mu to roznicy czy bedzie to alarm za 100 czy za 1000zl, uwiez mi znam kolesia, ktory moj alarm w octavi za 1400zl (jeden z najlepszych dosterpnych na rynku w 2002r,
odpalil mi autko w 35sec![]()
![]()
jeden z nich powiedzial ze te wszystkie alarmy sa o **** rozbic
wiec nie wiez ze alarm za 500zl zabezpieczy twoje audi!!!!!
OOOO UWIELBIAM
chester A3, dokładnie, alarm to tylko po to aby wrazie co wył i zdążył byś dolecieć do auta, a jak ma ukraść to i tak ukardnie i zaden alarm nie pomoze najlepszy alarm to AC i gwóźdz pod fotel
oj stary uwazaj bo facet co pod tapicerke fotela wlozyl deske z haczykami powyginanymi jeszcze chyba siedzi...slodziej go pozwal i wygral!Oryginalnie napisane przez piotrek991
prawo chroni niestety NIE ciebie ,tylko tego kto ma lepszego prawnika
pozdr i powodzenia w zabezpieczeniach
ps, kiedys widzialem fote auta przypietego do slupa na taki lancuch co sie motory przypina-za uchwyt do holowania
niekonwencjonalne rulezzz![]()
( ()()() ) A3 - drive your way to heaven...
ogonzuhnina, ja widziałem tak golfa IV przypiętego do słupka w Puławach
VW Golf IV 1,6 - Generation + STAG-300
GG: nie rozmawiam z anonimami
A ja mam pytanko jeśli mam normalny kluczyk i centralny bez pilota, a chcem mieć kluczyk scyzoryk nie musze mieć pilota czy dało by radę grota od imo przełożyć do scyzoryka?? czy jak to sie profesjonalnie robi???
Ostatnio edytowany przez wyder - 24-04-08 o 22:10 Powód: Automatyczne łączenie postów
Pzdr
niop zamykam kluczykiem. A grota wyjąć to żaden problem ze starego kluczyka, tylko czy bedzie technicza możliwość gdzieś włożyć do scyzoryka. Grota naturalnie można dorobić.
Jak kupisz to zaprogramuj centralny
http://a3-club.net/forum/showthread....=newpost&t=197
Pzdr
to znaczy że mogę mieć centralny na pilota???
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)