Propnuje zdjąć zderzakmoże troche więcej roboty ale jest pewność że nie pourywasz zaczepów i wszystko ładnie wejdzię na swoje miejsce
Ja tak zrobiłem i jest
![]()
Propnuje zdjąć zderzakmoże troche więcej roboty ale jest pewność że nie pourywasz zaczepów i wszystko ładnie wejdzię na swoje miejsce
Ja tak zrobiłem i jest
![]()
|
ja w sobote u siebie wymienialem gril i na szczescie sie obylo bez sciagania zderzaka
troche k.... poleciało ale dalem rade
w miejscu zatrzaskow podwazalem cienkim srubokretem i po jednym poszlo
ori gril jest bardzo plastyczny wiec nie powinno byc problemu
moj to ten przedlift wiec dodatkowo bylo gdzie palce wcisnac
pozdrawiam
Witam
Mam pytanie, urwały mi sie zaczepy od grilla które wchodzą w zderzak. Czy macie jakies skuteczne metody jak zamocować aby trzymał sie na swoim miejscu ?
wojtym mozesz na stale skrecic chocby blachowkretami od wewnetrznej, w tym przypadku lepiej zdjac zderzak.
Grill razem z zaczepami jest integralna czascia wiec rzemioslo jakies raczej nie zda egzaminu.
Jako ?e jeste?cie du?o bardziej zorientowani w tym temacie, chc? si? was zapyta? czy taki grill jest warty uwagi i czy kto? mia? z nim do czynienia.
http://allegro.pl/item1007407061_atr...a.html#gallery
Czy lepiej wyda? troch? wi?cej pieni?dzy na aluminiowy:
http://allegro.pl/item1013172562_gri...a.html#gallery
Ostatnio edytowany przez probill - 26-04-10 o 17:28 Powód: zapomniałem 2 linku
Ja bym nie montował żadnego z nich.Nie ma to jak OOOO. Sam miałem sieteks założony i zmieniłem na oryginał. O wiele lepiej wygląda.
![]()
No właśnie tu jest kwestia - mnie się podoba - mnie się nie podoba . W tym rzecz, że przemyślałem to i chciałbym kupić jeden z nich ( zwyczajnie mnie się podoba) i Dlatego proszę was o napisanie, jak się ma jakość do ceny tych 2 grilli.
O kurna nie spojrzałem na ceny.Za 349 PLN'ów nigdy bym nie kupił grilla. Już bym brał ten tańszy za 125. No chyba że ma się za dużo kasy to inna sprawa.
![]()
bierz ten tańszy i dorzuć mu znaczek oooo![]()
pierwszy automat jaki prowadziłem ? - Ferrari F430
Tu chyba nie o logo chodzi bo to logo mi "wisi" lecz o materiał z którego jest wykonany bo ten droższy jest "WYKONANY Z SIATKI ALUMINIOWEJ" a tańszy "nowe stal, polakierowane wysokej"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)