Witam
Mam pytanko czy ktoś z was bawił już sie w przerobienie lub montarz silniczków ze starych lamp do nowych polifotowych. Czy jest na to jakiś patent czy raczej zafundowac sobie nowe no i znowu przerabiac wtyczki.
Pozdr
Witam
Mam pytanko czy ktoś z was bawił już sie w przerobienie lub montarz silniczków ze starych lamp do nowych polifotowych. Czy jest na to jakiś patent czy raczej zafundowac sobie nowe no i znowu przerabiac wtyczki.
Pozdr
A3 1.9 TDI 110KM
Moja Niunia
|
Nie chcę prorokować ale na 99% nie dopasujesz tych silniczków...
A-RY-cząca A-trójka
U mnie wszystko gralo plug and play. Nic nie przerabialam, chodzi jak trzeba i robilam to sama, wiec to nie jakas bajka![]()
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne mają niebo na ziemi...
Hmmm to dziwne u mnie pasują one w otworki ale jakos koncowki sa inne i bolce wystajace z silniczków są dużo dłuzsze tzn mają w tych nowych lampach mniej miejsca wiec po włozeniu lampy beda swiecic za wysoko, jestem ciekaw jak ty to zrobiłas pewnie masz zgrabniejsze łapki do tego niż jaOryginalnie napisane przez Dorotek
![]()
A3 1.9 TDI 110KM
Moja Niunia
GREG83, to ja nie mam pojecia co Ty tam u siebie masz, bo u mnie wszystko jest si i lampy swieca tak jak maja swiecic i bolce nie sa ani za dlugie ani za krotkie![]()
Grzeczne dziewczynki idą do nieba, niegrzeczne mają niebo na ziemi...
Hmmm nie wiem jak ale pewnie miałas inny model lamp przed liftem albo masz inny model lamp polifotwych, bardzo dziwneOryginalnie napisane przez Dorotek
![]()
A3 1.9 TDI 110KM
Moja Niunia
U mnie po wlozeniu w lampy poliftowe zaślepek od silniczkow tez zauwazylem ze te bolce nie dochodzą do celu, lampy swieca mi po drzewach... pomocy!!! w dodatku krecac srubami od regulacji nic sie nie dzieje.. w czym moze byc problem???
A3 2.0TDi 16V + / 40% z 1L CLUB!
Zmieniając lampy na poliftowe też założyłem silniczki stare - poprostu tak jak wspomina Dorotek - plug&play
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=261615
S3 ABT stage 2:
1/4 mili ET 13,63 0-100km/h 4,9s
U mnie tez wszystko gra do tej pory!!Oryginalnie napisane przez hellracer
Bogdan
Tylko ze ja nie mam silniczkow!
A3 2.0TDi 16V + / 40% z 1L CLUB!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)