Ja jadę na odgrzybianie i napełnianie klimy. Koleś zawołał za to 170 zł. Warto?
Ja jadę na odgrzybianie i napełnianie klimy. Koleś zawołał za to 170 zł. Warto?
Być właścicielem Audi A3 - bezcenne!
|
Też uważam że nie wysoka. Zależy tylko jak będzie wykonana![]()
Tylko jeden taki klub - Visca el Barca!
w takim razie który sposób czyszczenia klimy byście polecili i jak wyglądają one cenowo??
-ozon
-chemia
-ultradźwięki
poza tym wyczytałem, że aby uniknąć efektu "mokrej ******" należy wyłączyć klime 5 minut przez zakończeniem jazdy tak aby pozbyć się wilgoci. Co o tym myślicie ?? Co do odgrzybiaczy w spray'u to miałem już z nimi styczność i jakoś sobie nie chwalę, może źle użyłem, może zły kupiłem no ale brzydki zapaszek pozostał nawet po wymianie filtra.
Ostatnio edytowany przez fuzzy - 06-05-09 o 19:51
Ja na jesieni robiłem odgrzybianie ultradźwiękami i zapłaciłem ponad 200zł, trwało to ponad 3h więc stwierdziłem, że zrobią raz a porządnie. Niestety przyszła wiosna i wielka reaktywacja smrodu, w piątek jadę reklamować tą usługę...
Kolego karutkowski
To ze sama zwieksza nawiew na manualu to normalka.
siemano!
a czy ktos jest w stanie powiedziec co sie dzieje z moja klima? gdy odpalam ja na low wszystko jest ok dmucha nic nie smierdzi ale w momencie gdy zaczynam naciskac + tak od 25 st w gore az do hi zaczyna smierdziec jak jasna chol..era jakby sie cos palilo! malo tego chyba naprawde cos sie jara w srodku bo mi z wentylatorow malutki dymek idzie na poczatku! nie mam tu zadnego magika ktory by mi to zdiagnozowal. mieszkam na wyspach i poki co wogole jej nie wlaczam bo sie boje. nie wiem czy moge poczekac z tym az pojade na urlop do PL czy to cos powaznego i powinienem z tym od razu jechac do jakiegos angola (ktory pewnie nie malo wezmie nawet za sama diagnoze). czy ktos jest w stanie powiedziec co to moze byc? z gory dzieki za pomoc
powiedzcie mi czy brak czynnika objawia sie bledem na klimie? w zeszlym roku wymienialem sprezarke na nowa a w tym roku znow nie dziala klima ;/
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)