Chciałabym dowiedzieć się co dokłądnie oznacza ten błąd. Szukałam już w ABC diagnozowania na forum i nie znalazłam, więc jeśli ktoś by wiedział , to będę wdzięczna![]()
Chciałabym dowiedzieć się co dokłądnie oznacza ten błąd. Szukałam już w ABC diagnozowania na forum i nie znalazłam, więc jeśli ktoś by wiedział , to będę wdzięczna![]()
|
17916 system reg wolnych obr górna wartość osięgnięta zapozyczone z diagtronik.pl
.......
A tak dokładniej, bo wiesz ja jestem kobietą, jak to się ma do stanu technicznego??
To znaczy z czym to jest związane i co ja biedna mam zrobić?
sam nie wiem, tylko znalazlem to
moze inni powiedza wiecej.
.......
no weszłam i czytam właśnie. O ile dobrze rozumiem, to coś z obrotami. Mam taką nadzieję ogromnąWyczytałam, że diagnostyka i naprawa około 300 zł.Może ktoś miał to kiedyś albo wie co i jak?
chyba zauwazylas ze obroty ci troche szwankuja?![]()
2 opcje.
bylo cos robione z przepustnica? zostala ustawiona? jak nie to wyczyscic i ustawic
15 min. roboty i nic nie kosztuje... popros Proxe to ci to zrobi
jak nie pomoze to ewentualnie cos z filtrem powietrza (zatkany) ale to malo prawdopodobne...
No zauważyłam. Troszkę się muli tak do 50, a potem dostaje kopa. Z przepustnicą nie było nic robione.Myślicie,że to wystarczy? Nie wiem czy tam przypadkiem nie trzeba czegoś ustawić... Choć ja się i tak nie znamProxa mówisz
![]()
najlepiej popros kogo z forum zeby zobaczyl bo trzeba tylko 4 sruby odkrecic i wyczyscic. a gdzies u mechanika to cie skasuja na nie wiem ile.
jestescie zgrana grupa w wawie wiec nie widze tutaj zadnego problemu
A nie trzeba przeprogramowywać przepustnicy albo coś w tym stylu, tylko wyczyścić?
po wyczyszczeniu trzeba ja adaptowac ale o tym juz bylo na forum - robi sie to na VAGu albo wystarczy odpiac kleme z akumlatora na noc
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)