A ja polecam Epoke Lodowcowa 3 ! jest z czego sie posmiac![]()
Wojna polsko-ruska niezle zakrecony film, nie wiadomo o co chodzi ale gra Szyca - mega POLECAM
PS. Oglądał ktos Terminatora 4 ? Jakies opinie ?![]()
A ja polecam Epoke Lodowcowa 3 ! jest z czego sie posmiac![]()
Wojna polsko-ruska niezle zakrecony film, nie wiadomo o co chodzi ale gra Szyca - mega POLECAM
PS. Oglądał ktos Terminatora 4 ? Jakies opinie ?![]()
|
Terminator 4? Ja ogladalem... Najgorsza z czesci. 6/10...
Obejrzalem i tego samego dnia zapomnialem o czym byl. Zbyt leniwa akcja, slabe napiecie, malo efektow, fabula "dziwna". Jak ktos jest fanem calej serii to warto pojsc, ale ogolnie szalu nie ma.
numer obozowy 2483 : 22.10.2007
22.10.2007-->10.02.2008 forumowicz,
10.02.2008-->31.12.2011 klubowicz,
01.01.2012---> kombatant wojenny, to juz rok na emeryturze
tysiace postów, 27 tematów, dziesiątki spotów, 2 OP, 6 ostrzeżeń oto JA
Ostatnio oglądałem troche filmów, nowych jak i starszych. Polecam:
Gran torino-świetny film,
Knowing-Zapowiedź też niezły,
Defiance bardzo dobry,
Spirit-fajny pomysł na film ale ogólnie nudny i do bani,
Hooligans 2- do obejrzenia ale bez szału, zresztą 1 też słaba, jeśli chodzi o tą kategorie to najlpeszy jaki widziałem to Rise of the footsoldier
Man on Fire -stary, ale jary.
Polecam:
- Dla Ciebie i Ognia - polski film, nie grany w kinach, nie grają znani aktorzy, dla mnie rewelacja, po dłuższym zastanowieniu czy nie stwierdziłbym, że jeden z lepszych filmów polskich
- Ondskan (Zło) - szwedzki film, według mnie dobry
Zapowiedz, calkiem, calkiem
tylko ta drewniana gra Nikusia Cage, on wszystkie role gra tak samo, ludzie sie smieja z seagala czy norrisa a cage jest nie lepszy
Epoke wlasnie obejrzalem, oglada sie, ale nudnawa, pare smiesznych momentow, dobry dubbing i tyle.
terminatora jeszcze nie widzialem, czekam na R5, ale gro znajomych mi mowilo ze sredni, serial kroniki sarah connor zdecydowanie lepszy , a faktycznie jest swietny
Nie pomagam na PW, nie muszę
Od tego jest forum i tematy na nim
Terminatora warto zobaczyc Miro. Jest dobry, ale daleko mu do T jedynki i przede wszystkim hitowego T2. No i to żałosne zakończenie... Tak czy inaczej trzeba iść do kina
Year One z Jack Blackiem jest prześmieszny! Prawie dostałem skurczu ze śmiechu![]()
Watchmen - Strażnicy
Dla mnie filmik bomba 9/10. Jon jest the best![]()
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)