|
Chciałbym zwrócić pewną uwagę osobą które uważają że Pur (i inne płyny do mycia naczyń) są dobre. Wielokrotne używanie takich specyfików powoduję płowienie/blaknięcie lakieru. Także - Odradzam![]()
Tylko jeden taki klub - Visca el Barca!
Ostatnio edytowany przez vibovit - 03-05-09 o 12:45
"Happiness only real when shared"
Czy ktos ma jakies konkretne zdanie na temat Meguiar's Scratch X ??
http://www.autokosmetyki.pl/,p1293.html
Chodzi mi o usuniecie drobnych rysek widocznych pod slonce, po myjce( u niemca :/ ).
Lub jakis inny produkt o ktorym nie pisano na forum a usunie ryski![]()
Możesz spróbowac Paint Cleanerem Meguiar'sa, ale zwykle jednak bez polerki się nie obejdzieScratchXa trochę szkoda, bo ma wydajność mniejszą, niż paint cleaner (ale skuteczność wyższą) - jest przeznaczony do lokalnego usuwania rys i czasami się nawet sprawdza. Mi udało się nim przymaskować kilka drobnych rys na ciemnym lakierze.
uzx a slyszales cos o nowosci od Meguiras pod nazwa SwirlX ? Ponoc jest wlasnie na takie delikatne pajeczynki, tylko nie wiem jak w praktyce...
mysle ze zdecyduje sie na tego Swirlx'a lub poczekam na nowego ScratchaX 2.0, na forach z UK przeczytalem ze rewelka ze jeszcze lepszy od poprzednikaSzkoda mi auta dawac na polerke mechaniczna, kolor jest gleboki swiezy, jednak te male ryski
nie liczac dwoch pozostalych nie do usuniecia bez lakiernika.
ja nie jestem w pełni zadowolony z tego preparatu
chciałem usunąć nim koliste zarysowania (powstałe po 2-3 wizytach na myjni automatycznej) i niestety znaczna większość tych zarysowań pozostała
lepiej zaopatrzyć się w ScratchX 2.0 i zastosować w najbardziej widocznych miejscach, SwirlX jest dobry na usunięcie naprawdę drobnych zarysowań na całej powierzchni auta, gdyż łatwo się ściera i jest wydajny
siemka a znacie moze jakis środek do natłuszczenia-napuszczenia kierownicy skórzanej zeby sie nie scierala ??? wiem ze bedzie sie sie kiera slizgac i ze to głupi pomysl ale niechce miec tego zjawiska co sie przydazylo kierze w poprzednim aucie![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)