Proxa, tak szczerze to na allegro jest tego masa za ~500zl wiec mysle ze to zadna promocja![]()
|
proxa a jakiej firmy masz te xenonki???
czy to sa wlasnie takie jak na allegro ze kupuje sie sam zarnik i ta puszke??
aha ile chcesz za silniczki do lamp poliftowych??
pzdr
OOOO UWIELBIAM
Jackq, tak ale sproboj oddac jak cos bedzie nie tak ciekawe czy tez bedzie tak latwotu cos sie dzieje to gosc ci wymienia ...
jest wporzadku ja wolalem jemu dac niz komus z kim pozniej moge miec problemy dodatkowo na miejscu zesmy zalozyli ... nie ma problemu z przymiezeniem i zobaczyeniem itp... do tego wolalem odebrac osobiscie zobaczyc jak u goscia to swieci i miec jego osobista gwarancje ze w razie czego wymieni itp ... niz jakis gowniaz na allegro co wysle a pozniej wal sie jak cos padnie te xenony chodza u niego w lagunie od okolo roku i nic sie nie dzieje wiec to tez byl argument ZA
i nikogo nie namawiam do brania u niego !
tylko polecam 8000K
![]()
chester A3, DAAN firma... za silniczki moge 50 zeta wziasc czy zadrogoale chyba tak chodza... jakos ja itak dalem 75
(za przesylke) z niemiec
wiec zeby przynajmniej kapke sie zwrocilo
ps ja mam KITy stalem z gosciem co ma xeny ori i nic specjalnego roznicy nie zaowazylem :/ pozatym ze on mial biale a ja niebeiskie
![]()
420 500 km
ja mam taki zestawik tylko cos sie zaczyna knocic... Jak wlaczam lampy to normalnie powinien byc taki zajefany efekt startowy a u mnie lampa zaczyna blyskac jak stroboskop przez pare sekund ale potem juz swieci normalnie.Oryginalnie napisane przez Proxa
[ Dodano: Czw 08 Mar, 2007 23:06 ]
Proxa, zalatwiles moze te imitacje spryskow?
PLATINUM Car Protection - Profesjonalne systemy ochrony lakieru
A3 1.6 AKL >>> Mercedes S320 W140 >>> Mercedes S500 W220 >>> BMW 745i E65
Wiśnia, jeszcze niei nie robmy ot otym jest post
![]()
420 500 km
Było: A3 8l, S3 8l, Evo IX, Evo X; F10; A6 c7 3.0bTDI 380KM@770NM; W212 E63s 700KM@1000NM
Obecnie: S1000XR | A4 Allroad 8W9 | Jeep WJ 4,7 V8 | Fiat 126p 1982 | -> soon...
ja te kostki troche rozwiercilem i w nie wrombalem wsowki. Stare zlaczkismietnik
![]()
PLATINUM Car Protection - Profesjonalne systemy ochrony lakieru
A3 1.6 AKL >>> Mercedes S320 W140 >>> Mercedes S500 W220 >>> BMW 745i E65
DAAN to dobra firma (nie znam ) ???
za to na allegro za 600zl mozna kupic helli (chyba lepsze) bixenonki
http://moto.allegro.pl/item173239879...rmetyczne.html
hehe i co wy na to??![]()
OOOO UWIELBIAM
chester A3, taaa 600 masz za podstawe czyli 2 zarowki H1 czy jakies tam zapytaj sie o cene Bixenonto ci powie pewnie z 900 albo 1000
![]()
420 500 km
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)