|
fabuła mogłaby być lepsza (ale i gorsza również), ale chyba nie o to w tym filmie chodzi... efekty naprawdę robią wrażenie, skaczące po ekranie napisy również
kunsztem aktorskim nikt nie zostanie powalony na kolana, no ale tak jak wspominałam to nie ta kategoria filmu
Best ET: 14.764@1/4mile
Brytyjski czarny humor:
"Shaun of the Dead" (Wysyp żywych trupów) wczoraj wieczorem na Dwójce (TVP)...
Myślałem, że padnę ze śmiechu
Świetny film.
Ostatnio edytowany przez major - 03-01-10 o 22:35
Juz jestem ciekawy kiedy wyjdzie Avatar 2![]()
Obejrzałem wczoraj:
2012 - totalne beznadziejny pod każdym względem.To niewątpliwie jeden z najgorszych filmów jakie kiedykolwiek widziałem. Fabuła była tak idiotyczna, że nie wytrzymałem i wyłączyłem kiedy to pojawiła się jakaś łódka a'la arka Noego.
Na szczęście mogłem poprawić sobie humor dobrym polskim filmem - "Dom zły". Gorąco polecam.
http://filmosfera.pl/index.php?str=f...5,recenzje,724
Ostatnio edytowany przez Piotrek.1781 - 06-01-10 o 18:19
Mam najlepsze Audi na forum !
W 100% zgadzam się z Piotrkiem.
DOM ZŁY - wciągający, nieszablonowy, zaskakujący i trzymający w napięciu do samego końca. Aż ciężko uwierzyć ,że w dobie zalewającej nas rodzimej papki(komedii romantycznych) robi się jeszcze ciekawe i ambitne filmy.
2012 - poległ strasznie w zestawieniu z Pojutrze.![]()
http://www.karolinaroksela.republika.pl/
ZAPRASZAMY!!! Projekty ogrodów, terenów zieleni, florystyka, bukieciarstwo.
Ja tez podpisuje sie rekoma i nogami pod slowami Piotrka.
We wtorek obejrzalem Avatar 3D.
Fabula jest dosyc ciekawa, ale samo wykonanie to jakas masakra, w pozytywnym tego slowa znaczeniu. Doznania wizualno-dzwiekowe to cos pieknego! Szczerze polecam kazdemu i tylko w wersji 3D!!!! To poprostu trzeba zobaczyc. Ja pojde chyba jeszcze raz, za jakis czas.
Sam pomysl na film 3D... Moze nie jest to rewolucja, ale na pewno ewolucja i to w dobrym kierunku!
Moze mi ktos polecic jakas dobra,polska komedie?Cos z nowszych filmow...
Polska, Dobra, Nowa - nie było nic ciekawego ostatnio
Ostatnia Akcja - srednia, ale obejrzec mozna...
Vinci - dopiero wczoraj nadrobilemtroche starszy ale dobry
"- Dobrze jeździsz ?
- Nie, ale szybko..."
w nocy byłem na Avatarze na prawdę godny polecenia w 3D![]()
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)